Het leven

Jul 08, 2008 22:06

Nou, en toen deed Blik weer iets studie-igs. Ik heb een project. Al te veel mag ik er niet over zeggen, maar het gaat om een puzzel (zo'n fysiek ding wat uiteindelijk dus in een speelgoedwinkel zou kunnen belanden). Het is wel grappig, vrijdag heb ik een geheimhoudingsverklaring getekend en dus pas echt gehoord waarmee ik aan de slag ging en ( Read more... )

Leave a comment

Comments 3

ietsmetdaanofzo July 8 2008, 21:38:06 UTC
Ik ben zelf erg benieuwd of Eidos Montreal iets gaat zeggen over Deus Ex 3 (trailer en een analyse, maar die kende je vast al ;) )

Reply

__blik__ July 8 2008, 22:13:26 UTC
Nee, eerlijk gezegd nog niet. Maar als er al een website van is enzo, dan zit het er wel redelijk aan te komen. De trailer verraadt nog eigenlijk niks, dus tsja. Deus Ex was trouwens wel gaaf (heb hem jammer genoeg nog steeds niet uitgespeeld) en ik heb hem samen met Deus Ex II hier origineel in de kast staan (budgetbakken for the win!), hoewel ik Deus Ex II nooit gespeeld heb (die schijnt ook een stuk minder te zijn).

Bij Nintendo is de kans op verassingen denk ik een stukje groter (Pikmin Wii is bijvoorbeeld nooit echt aangekondigd, de status is ongeveer hetzelfde als FF7 op de PS3 :P).

Het is sowieso lastig bij te benen als je niet echt fulltime bezig bent. Het komende jaar is op het gebied van fan-made adventures trouwens misschien ook best wel interessant, omdat eindelijk de Quest for Glory 2 remake misschien eens afkomt (hij zit in beta testing), er wellicht een Space Quest 2 remake aankomt en The Silver Lining (Kings Quest 9 door fans) ook in de beta test zit. Nou ja, voorlopig nog zat te beleven dus ;).

Reply

ietsmetdaanofzo July 8 2008, 22:44:26 UTC
Deus Ex 1 is echt meesterlijk. Hoewel ik rond Hong-kong het tempo een beetje vind verdwijnen is het het uitspelen echt wel waard.
Deus Ex 2 is als game an sich niet heel vervelend, maar totaal geen waardige opvolger. Nu weet Eidos Montreal dat ook wel en zeggen ze terug te willen naar het succes/niveau van 1, dus de grote vraag is of dat gaat lukken.

En de vraag is inderdaad niet of het er komt (tenzij Eidos Montreal over de kop gaat) maar hoe het gaat zijn. De release date is pas in 2009, dus tot die tijd is het screenshots en andere dingen afwachten.

Verder komt fallout 3 binnenkort uit, benieuwd hoe dat is.

Reply


Leave a comment

Up