(Untitled)

Mar 24, 2013 22:40

Дорогі френди, дякую всім, хто підтримав ініціативу про припинення дискримінації українського споживача і втюхування йому неліквідного непотребу, а також обмеження доступу на якісний одяг і білизну нормальних людьських розмірів, доступний в усіх нормальних країнах. На прикладі звернень щодо закриття відділу білизни в магазинах GAP, можна далі ( Read more... )

спротив, долбойоби, споживацькі експертизи, невсеремось, будьте проклєти

Leave a comment

(The comment has been removed)

zzzulfiya March 24 2013, 21:10:52 UTC
сорі, я відкриваю те, що вмію і хочу. я не зобов'язана вирощувати овочі, якщо я юрист, і вчилась на це, і переходити на натуральне господарство, як в епоху первинного кочівництва і аграрного промислу.
я не хочу бути таксистом, - я споживач в країні в 21 столітті і хочу мати доступ в Україні до якісного одягу по своєму нормальному розміру і вибору, який мають споживачі в майже 100 країнах світу, серед яких і менші і бідніші ніж наша.

Reply

(The comment has been removed)

zzzulfiya March 24 2013, 21:24:13 UTC
Хай прийдуть, я надаю безкоштовно, і давно уже.

Reply

(The comment has been removed)

zzzulfiya March 24 2013, 21:33:38 UTC
шановний, коли через десять років ви будете тремтіти над прилавком кулінарії з четвертушкою хліба в магазині, згадайте, що ви заслужили таке ставлення від держави.

а я так не хочу.

Reply

zzzulfiya March 24 2013, 21:38:22 UTC
це вас не стосується і не стосується теми поста. прошу не стоять у заднім проході - або підтримуйте, або йдіть собі далі.

Reply

zzzulfiya March 24 2013, 21:16:51 UTC
і рекомендую совковий атавізм "ми" забути, якщо ви живете і мислите сучасністю і втрапити в майбутнє. пишіть "я", сміливіше, і задавайтесь питаннями - чому людина,я ка має професію, має гроші, мусить купувати нормальний одяг за нормальною ціною закордоном, тікати закордон на найменш оплачувані і важкі роботи, бо не може реалізувати в країні свій потенціал з такими мудрагелями, як оце ви, які закликають після роботи бігти на город і тримати курочок на балконі, і "не скиглити", а платити податки щоб хуйло яке на майбасі розкроювало пішохода і йому нічого не було за це.

Reply

(The comment has been removed)

не треба демагогії zzzulfiya March 24 2013, 21:37:07 UTC
ще раз - популістське висловлювання "нам" і "ми" - і я вас просто забаню як гальмо прогресу і маразматика.
нічого особистого, але маргінально-совкові ваші мислі не мають цінності в моєму житті, блозі, і не треба узагальнювати - аналізуйте свій досвід, свої помилки, і давайте поради з огляду на це, якщо їх просять.

я не люблю демагогії - для цього є інші блоги і полчища в фейсбуку.
вибачте за прямоту, і навіть різкість - це виправдано особистим досвідом і втраченим колись на подібні тереаені цінним часом, чого більше я робить не буду.

Reply


Leave a comment

Up