America VS Europe

Aug 26, 2013 10:19


Лечу я Eurolot з Кракова до Амстердаму після безсонної нічки на затишному містечку біля віконечка, а мій сусід - американець. Я не перемоалялась з ним ані словом, але він надихнув мене на цей пост.

Щойно нам роздавали сніданок. Я ще такого божественного вибору начинки до канапки не бачила на жодних авіалініях: свіжа пшенична булочка з камамбером, листям салати, оливками, сушеним помідором і артишоком і ще й без масла! Зважаючи на те, як я засумувала за "смердючими" сирами і усіма решта переліченими смаколиками в Штатах і як їх люблю - для мене це був просто райський сніданок. До нього, плпросила чаю, бо кави за останніх 24 години вже стільки випила, що просто мій шлунок відмовиться працювати від ще одної. Так в чому ж "загвоздка"? В тому, як американець відреагував на цей сніданок. Перш за все, він і половини цієї канапки осилити не зміг, косо на неї дивлячись. По-друге, на ранкове пиття о 7 ранку він вибрав.... Так! Pepsi... {facepalm}. А ще на канапці була наклейка з датою виготовлення 26.08.13 з чого йому також було дивно, бо в Америці на ній би писало 08.26.13 - в такому порядку вони пишуть дати. І що сказати... Я його розумію, бо жила в тому середовищі достатній час, але як я все таки люблю і захоплююсь Європою!

P.S. Мені ніхто не платив за рекламу Eurolot, але чисто по-людськи, від себе хочу сказати, що це просто мега! То повноцінна заміна Wizzair та Ryanair, при чому, як на мене краща. Можливо ціни в них трошки вищі, але, якщо ви, як і я купуєте квитки в останній момент - то навіть дешевші + у вартість квитка включено 23 кг багажу + включений сніданок + літак новесенький ( від нього пахне новизною) + рейси відлітають чітко за графіком + для мене особисто, оскільки я постійно літаю в Голандію, набагато зручніше і дешевше потім добиратись з Амстердаму до Утрехту, аніж з Дортмунда чи Ейндховена. Словом, закохалась я в Eurolot з першого польоту і вам рекомендую!



europe, америка, ментальність, usa, європа, eurolot

Previous post Next post
Up