"Фейковий" лист

Mar 10, 2016 20:36

Originally posted by
ibanderivez at "Фейковий" лист


Пару слів щодо "фейкового" листа Надії Савченко від Порошенка.
      Цілком погоджуюся з Марк Фейгин що кремлівська влада падлюча, і діє падлючими кадебістськими засобами.
      Але зараз Марк при виконання відповідальної місії і знає, але не може сказати, що наша влада така сама падлюча, і діє тими самими кадебістськими засобами.
      Це догма. Виходячи з цієї догми, можна зробити висновок, що цей лист не був фейковий.
      Просто Порошенко, відчуваючи, що у Надії великий шанс повернутися в Україну, а йому це не треба, почав закидати гачки щодо лояльності до нього самої Надії, і вірогідних очікуваних переможних фанфар на свою адресу з боку українців.
          Ну і тиснув це пісьмецо.
          А коли побачив, що Надія не стала цілувати йому черевики, а відповіла цілком гідно, без сюсюкання та розмазування сліз по щоках, коли побачив. що українці, які знають, що насправді то Порошенку глибоко пох*й доля Надії, і послали його нах*й з його брехливою турботою та посадою міністра-силовика, коли побачив, що з цього листа-роя не вийшло ніх*я, і ніякої індульгенції йому не світить, то він дав задню і повернув ситуацію на статус-кво.
          Дурілка картонна, статус-кво нічим не краще...)))) Але у Пеці переляк вже хронічний, починаючи з фейкової інавгурації, то дати якісь притомні пояснення його поведінки може тільки лікар-психолог.
          Додаткові факти на користь цієї версії говорять, що хід взад, з боку Пеці, стався не одразу після оприлюднення інформації про лист, а тільки через декілька годин. Ці декілька годин Пеця зі своїми ложкіними-поварешкіними сиділи моніторили інформаційний вал і кумекали, що робити далі.Ну зробили цей камбек.
          Щодо пранкера, смішно, так....смішно...)))
          Ось десь так.
          Звісно, це не остаточна істинна версія, це тільки моя суб'єктивна думка.

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1342738.html

брехня, армія, люди, Україна, Росія, політика, війна, мразь, влада

Previous post Next post
Up