Kattenopvang Von Rudolf 1

Sep 04, 2006 22:36




... en daar lig ik dan. De eerste nacht in het bed van Evalien. Hoe vreemd.
Het is de nacht van vrijdag op zaterdag en ik ben ontzettend aan het stressen geweest. (weken lang) Alles net op tijd afgekregen voor de expo en zaterdagavond terug naar Rotterdam gekomen om de dingen presenteerbaar te maken. Oh, en om iets te verzinnen om de schilderijen te vervoeren: 2 sigarettendozen vebonden met een opengewerkte Bas-tas, verstevigd met karton. Werkt goed! Het pokke-eind van mij naar evalien gefietst met overnachtingsspul, expo-gereedschap, en de schilderijen... Ik sta er nog van te kijken dat er niks beschadigd is.




Bij Evalien eerst met de katten gespeeld :-) Toen een snelle douche en gauw gaan slapen. WILLEN slapen... Want dat ging dus niet. Niet alleen de katten waren overvriendelijk, de hele situatie was me nogal vreemd. Dat samen met de expo-stress zorgt ervoor dat er weinig geslapen werd. Ik schat maximaal 2 uur...
De volgende ochtend werd ik wakker doordat er 4 ogen op me gericht waren, bedelend om eten.

Evalien was zo slim geweest om wat instructies voor me achter te laten. Super grappig!:




hmmm, meteen dus al iets fout gedaan. Uzi sprong bij aankomst gelijk op mn schouders om in mn nek te kunnen gaan liggen. Lees ik dat dat juist net niet mocht... Ergens wist ik dat natuurlijk wel. Nu mogen ze het niet meer zonder het netjes te vragen. Ik kan wel streng zijn ;-)

En zo werd ik na de tweede nacht wakker. Uzi spinnend op mn borst en Isis was mn benen aan het masseren :-)

insomnia, expo, evalien, cat

Previous post Next post
Up