babysitten, foto's, en huisgenoten treiteren...

Aug 30, 2006 15:12




945 gram aan sleutels op zak...

Iemand in het begin van de zomer de radiocommercial van Transavia gehoord? Die begon zo:
"Hallo! Ben jij ook zo'n sukkel die deze zomervakantie thuisblijft om op de katten van iemand anders te passen? Doe toch niet zo stom en surf snel naar... etc etc"

Ja, dacht ik bij mezelf. Toen ik goedgeluimd aan het werk was. Ik ben inderdaad die sukkel...:

Evalien had me slechts enkele dagen van te voren nog gevraagd (via een geweldige voicemail overigens... :-) of ik zin had een ruime week op haar katten te passen. Blijkbaar was haar geliefde kattenopvang opgeheven... Ik weet wat die katten voor haar betekenen dus ik voel me ZEER vereerd dat ik gevraagd ben. Uitgerekend IK. Ik, die mezelf als een soort wannabe-stalker beschouw. ;-) Maar goed. Evalien is natuurlijk ook bekend met mijn extreme liefde voor katten en, ach, voor mij is het natuurlijk een vakantie in Rotterdam Blijdorp, haha.
Eigenlijk komt het zeer slecht uit met 2 expo's in die week en natuurlijk het kinderboek waar ik allang aan begonnen had moeten zijn. Maar een week lang met geweldige katten mogen spelen... Wie slaat dát nou af?

Dus,
volgende week verblijf ik aan de andere kant van het spoor en de maas met, óf Uzi, óf Isis, óf mijn laptop op schoot. Alle drie even warm, maar één heeft eigenlijk de prioriteit...
En jullie kunnen dus een weekverslag mét foto's verwachten! ;-)

---------------------------





grote boot op zondag. sneekpeak rotterdam rumble schilderij. mono angeliek chili con carne paarse sokken. net voor de stortbui.

----------------------------
Hoe je overige huisgenoten te treiteren...




Tijdens mijn studiejaren deden H en ik altijd een Dj wedstrijd houden, wie de meest foute platen zo hard mogelijk ten gehore kon brengen. Dit natuurlijk tot grote ergernis van de medebewoners Meester J van dezelfde verdieping, en alle andere verdiepingen beneden ons. Na een jaar kreeg H nog een opmerking naar zn hoofd geslingerd: "O, ben jij dat dus met die hillbilly muziek boven mij... Wat een takkeherrie..." hahaha
Zoals gezegd kon Meester J het ook niet zo waarderen. Toch was hij het die met de meest geweldige aanwinst op de proppen kwam: Aerobic lessen van Ron Brandsteder! Onbetaalbaar.


art, harold, old, evalien, angeliek, rotterdam, jeroen, cat

Previous post Next post
Up