(Untitled)

Aug 10, 2006 22:38

okee, daar ben ik weer.

De vernietiging van de buik.
De hele outfit is bijna compleet om mezelf sportief te noemen. Het boekje ook al bijna uit. (enkel de belangrijke dingen natuurlijk: hoe voorkom ik blessures...) Mijn idee is om 's ochtends voor het ontbijt te gaan lopen. Weinig mensen. De Rotterdamse lucht oogt lekker en is nog fris tot een uur ( Read more... )

art, food, daniella, bobbi, drinks, evalien, pony, bangs, sport

Leave a comment

evalien August 10 2006, 22:15:41 UTC
hoh, de aal was Dani's advies, die kende ik niet.
De kwaliteiten van Japanners verschillen nogal eens, deze is wel aardig maar niet subliem. De sushi is wel fijn en de tempura ook. Af en toe heb ik enorme zin in Japans, dan voldoet Sumo wel qua prijs/kwaliteit. Lunchboxje aal dus maar niet bestellen?

Reply

von_rudolf August 10 2006, 22:24:04 UTC
Ach, het was best eetbaar. Het was, hoe zal ik het zeggen, weer ding van "te hoge verwachtingen hebben" denk ik. Dan valt alles tegen. Volgende keer doe ik de kleine hapjes van vis bestellen. En ik dacht ook: "Ik neem het duurdere ding want dat moet wel speciaal en lekker zijn..."
Ik dacht dat jij die twee gerechten naast elkaar voor me aanwees.

Maar genoeg gezeurt over het eten! Het gezelschap was ERG aangenaam!!

Reply

evalien August 11 2006, 12:29:07 UTC
nee, dat was zij, ik vroeg haar vervolgens nogmaals welke ze zei dat lekker waren. Ik bestel meestal een menu met verschillende dingen, vind ik lekkerder.

Reply

von_rudolf August 11 2006, 12:42:28 UTC
dat is wel een goed idee. Ik eet nooit buiten dus geen idee wat bij elkaar hoort, en bij welke combinatie je me juist weer zou uitlachen...
De volgende keer zoals gezegd sushi-dingetjes!

Hahaha, charissa doet zelfs de stampot met stokjes eten. Is misschien wel een goed idee voor me om thuis te oefenen.
En met stokjes tussen de middag ook de boterhammen doen. En de cornflakes. En....

;-)

Reply

evalien August 11 2006, 13:03:02 UTC
Met stokjes eten vind ik ook heerlijk, vooral als het mn eigen stokjes zijn, die zijn mooier en puntiger. Maar om uit eten te gaan met je eigen stokjes is wel heel gruwelijk snobistisch.

Reply

von_rudolf August 11 2006, 13:11:07 UTC
ik zeg niks...
;-b

Reply

charissa75 August 11 2006, 08:50:27 UTC
Unagi is gewoon het allerlekkerste. Van die gelakte aal. Unagi don......honger!

Reply

evalien August 11 2006, 09:44:29 UTC
haha, ik ken de aal enkel van bij sushi. Jeff had rijst met heel veel aal. Misschien is Tempura een betere kennismaking?

Reply

charissa75 August 11 2006, 09:49:21 UTC
Ja rijst met aal is Unagi don...zalig vind ik dat
maar idd net als natto een aquired taste

Reply

von_rudolf August 11 2006, 10:57:18 UTC
Unagi don is precies wat ik had. Ik vond het niet vies hoor!! Gewoon saai. Een soort slappe variatie van wat mijn moeder wel eens maakt met geplastificeerde vis van de Lidl (of Aldi). Ik heb het vertrouwen in de Japanse keuken nog niet opgegeven. Ik vind het geweldig hoe sushi eruit ziet en benieuwd hoe het smaakt. Als mijn portemonee het toeliet zou ik het binnenkort gaan uitproberen.
Ik ga oefenen met de stokjes want dat ziet er wel charmant uit heb ik gemerkt.

Reply

charissa75 August 11 2006, 14:56:45 UTC
Japan is niet van de kruiden, maar juist van de pure smaken. Ik denk dat je teriyaki (stokjes) en tempura wel lekker zal vinden. En probeer eens de gember en wasabi. Dan is het niet zo flauw meer hoor!

Reply

von_rudolf August 11 2006, 15:10:56 UTC
Ik vind Terriyaki van Knorr wereldgerechten SUPER!!! (ja, lach maar!) Zelfs met Kipfilet ipv beef en gewone uien ipv lenteuien. Maar ook dit smaakt erg Indisch, zoals ik dat van thuis ken.
Dat ik de aal saai vond komt denk ik omdat mijn verwachtingen te hoog waren. Dan valt alles tegen. Maar dat heb ik met meer dingen in het leven ben ik achter gekomen. Maar waarom nu juist ook bij Japanse lekkernijen...
;-)

Reply


Leave a comment

Up