(Untitled)

Aug 10, 2006 22:38

okee, daar ben ik weer.

De vernietiging van de buik.
De hele outfit is bijna compleet om mezelf sportief te noemen. Het boekje ook al bijna uit. (enkel de belangrijke dingen natuurlijk: hoe voorkom ik blessures...) Mijn idee is om 's ochtends voor het ontbijt te gaan lopen. Weinig mensen. De Rotterdamse lucht oogt lekker en is nog fris tot een uur ( Read more... )

art, food, daniella, bobbi, drinks, evalien, pony, bangs, sport

Leave a comment

Comments 30

evalien August 10 2006, 22:15:41 UTC
hoh, de aal was Dani's advies, die kende ik niet.
De kwaliteiten van Japanners verschillen nogal eens, deze is wel aardig maar niet subliem. De sushi is wel fijn en de tempura ook. Af en toe heb ik enorme zin in Japans, dan voldoet Sumo wel qua prijs/kwaliteit. Lunchboxje aal dus maar niet bestellen?

Reply

von_rudolf August 10 2006, 22:24:04 UTC
Ach, het was best eetbaar. Het was, hoe zal ik het zeggen, weer ding van "te hoge verwachtingen hebben" denk ik. Dan valt alles tegen. Volgende keer doe ik de kleine hapjes van vis bestellen. En ik dacht ook: "Ik neem het duurdere ding want dat moet wel speciaal en lekker zijn..."
Ik dacht dat jij die twee gerechten naast elkaar voor me aanwees.

Maar genoeg gezeurt over het eten! Het gezelschap was ERG aangenaam!!

Reply

evalien August 11 2006, 12:29:07 UTC
nee, dat was zij, ik vroeg haar vervolgens nogmaals welke ze zei dat lekker waren. Ik bestel meestal een menu met verschillende dingen, vind ik lekkerder.

Reply

von_rudolf August 11 2006, 12:42:28 UTC
dat is wel een goed idee. Ik eet nooit buiten dus geen idee wat bij elkaar hoort, en bij welke combinatie je me juist weer zou uitlachen...
De volgende keer zoals gezegd sushi-dingetjes!

Hahaha, charissa doet zelfs de stampot met stokjes eten. Is misschien wel een goed idee voor me om thuis te oefenen.
En met stokjes tussen de middag ook de boterhammen doen. En de cornflakes. En....

;-)

Reply


evalien August 10 2006, 22:16:21 UTC
en wat een fijne foto's...al zeg ik het zelf. We zijn wel heel lief op de onderste. :)

Reply

von_rudolf August 10 2006, 22:19:29 UTC
Na een hoop gephotoshop wel ja...
Ik durf niet meer zonder nu

En ja, maar daar had ik eigenlijk wel tussen gemoeten...
:-(

Reply

evalien August 11 2006, 12:30:07 UTC
ojee, zagen we er zo crisis uit? Je hebt ze wel extreem goed opgefrist als dat zo is.

Reply

von_rudolf August 11 2006, 12:38:40 UTC
nee hoor, daarnogbij. De grens tussen wel of niet goed uitzien volgens jouw extreem subtiele maatstaven blijft bij mij een raadsel. Daarom doe ik dus bij voorbaat jullie T-ZONES(!) en andere glimmers wegpoederen, ...ehh pixelen...

Ik zal onze foto's, als ik wat meer tijd heb, een keertje origineel en in groter formaat naar je sturen. Misschien vind je de foto's die ik "afkeur" juist beter dan die ik als favoriet bestempel.

Reply


charissa75 August 11 2006, 08:49:34 UTC
don´t overdo it
maar volhouden hoor.Goed zo dat je een boek leest en het serieus neemt. Nu ik nog. Ik ben helemaal gestopt met sporten omdat ik bang ben nog meer af te vallen. Maar ik voel me zo blergh daaronder. SPorten is zo lekker. Ik ga denk ik dit weekend weer beginnen en naar een dietist om het te laten reguleren. We zien wel.

haha ik eet zelfs stampot met stokjes!
Dan eet je veel rustiger en kauw je beter...goed voor de spijsvertering. En ik ben gewoonin het verkeerde land geboren ;-)
But I Love Sushi en Sashimi...
mmmm

Ik heb ook behoefte aan girltalk, ik praat de laatste tijd alleen met mannen, ook fijn, maar ik wil ook over t-zones klagen!
;-)

Reply

carlinos August 11 2006, 09:53:39 UTC
ben je zo'n sportverslaafde, dat schijnt te bestaan he..Te gespierd vind ik niet mooi bij vrouwen, maar dat ben jij toch niet? Ik zou wel wat kunnen gebruiken, doe al maanden niks en heb 0,0 spieren

Reply

von_rudolf August 11 2006, 11:14:09 UTC
nee nee! geen spieren doen!
Een beetje vet is voldoende. Als je proten lekker vind moet je het gewoon doen!
(ik heb nog steeds pijn in mijn schenen...)

Reply

carlinos August 11 2006, 18:18:56 UTC
nee veel spieren zijn niet mooi, maar ik heb spierpijn na het boodschappen doen. en dan overdrijf ik niet!

Reply


carlinos August 11 2006, 09:52:06 UTC
het is leuk je verhaaltjes te lezen, je schrijft fijn. Ik vind sushi echt zooo lekker, had ook nog nooit Japans op. Buiten dat heb ik alleen van die Japanse soepjes op. Succes met joggen, ik vind t belachelijk vroeg hoor. 7 uur. pff

Reply

von_rudolf August 11 2006, 11:09:47 UTC
Leuk ja?
Ik vermoed juist dat mijn dingen nooit gelezen worden wegens lengte, gezeur, en saai enzo. Ben heel benieuwd naar de sushi en soepen en andere dingetjes.

7uur is perfect. Ik ben meestal al eerder wakker (zonder wekker!) Als je jezelf dwingt te gaan sporten heb je nog net op tijd je douche en komt het dagelijkse programma niet in gevaar. Ik weet van mezelf dat na het eten het voor mij een hel zou zijn om fysiek dingen te gaan doen. Zelfs tekenen of schilderen...
Ik wist niet dat het in Rotterdam ook lekker kon ruiken. Rond die tijd merk je dat ineens. En weinig mensen die je tegenkomt. Das heel fijn.

Reply

carlinos August 11 2006, 18:18:11 UTC
nee niet saai. Ik wil liever ook Nederlands schrijven, want daar kan ik mezelf veel beter in verwoorden, maar dan kan niet iedereen t lezen helaas. Dan zou ik ook langere verhaaltjes schrijven denk ik.
7 uur vind ik echt BIZAr vroeg. Ik ben dan net een paar uur in slaap, ben een moeilijke slaper en sta pas om 10 uur op. Zo gek dan heb jij al een hele dag achter de rug.
Ik ging vaak rond de plas joggen, is wel heeel fijn daar, wel ver ja, maar dan moet je t combineren met een hapje eten daar ofzo. De bruggenloop is ook leuk.

Reply

von_rudolf August 11 2006, 18:34:07 UTC
Toen ik zelf nog geen journal had vond ik het irritant om in het Engels met viendinnetjes te moeten communiceren. Als ik iets reply, dan is dat ook persoonlijk bedoeld en maakt het me niet uit dat de halve wereld (en waarschijnlijk meer ;-) het niet kan lezen. Nu begrijp ik het heel goed hoor waarom mensen voor Engels kiezen. Daar vergroot je je netwerk enorm mee. Van de andere kant vind ik het ook aangenaam dat mensen die de taal niet begrijpen toch de moeite nemen je te lezen. Dan ben ik vanzelf bereid om het stukje persoonlijk te vertalen ( ... )

Reply


Leave a comment

Up