Закулісся «майданів»

Jan 13, 2014 21:00

Дуже важко зорганізувати колосальну кількість людей, для того щоб вони були готові стояти заради однієї мети, великий проміжок часу, і як не дивно майдану це вдається.
Хотілося б зрозуміти звідки беруться подарунки для майдану, і яким чином закулісне життя впливає на життя самого майдану, та й чи відомо людям хто організатор майдану, і хто його керівник.
Розпочнемо з того, що одразу як тільки на майдані з’явилося людей більше ніж 5 тисяч, всі пам’ятають після яких подій це сталося, одразу було захоплено будівлю профспілок, і дивним чином потім з’явилася інформація на українській правді, що її офіційно орендують.

Далі, що цікаво у євро майдану з’явився комендант, при чому одразу в першу ніч, як він сам стверджує, хоча з перших днів були гасла «майдан без політики», і «само організований народ», і були випадки коли навіть Кличко і Порошенко не давали слова! Тому питання про те, звідки взявся комендант залишається відкритим.

Звідки на майдані за рекордно короткий час взялася така велика кількість майна? Ніхто не Ставив собі таке питання? Як швидко можна поставити ті самі 202 палатки? Як виявилося дуже швидко,але що цікаво, всі палатки обліковані!, і я особисто бачив, що у палатках є автономне опалення, місця для спання, столи, ковдри… Такі речі за один день не можуть принести кияни, якщо ковдру так, то розкладний стіл ні, однозначно було централізоване і організоване постачання, а це значить, що хтось був готовий до такого розвитку подій.

Далі ситуація з анти майданом, незважаючи на те, що він був звезений за гроші та не зумів швидко зорганізуватися, оскільки по-моєму організатори просто не були готові до такого розвитку подій, а тому, і все у них було шкереберть, палатки були, ліжка були, опалення не було, коли привезли опалення, почалися проблеми з електроенергією і т.д.
Тобто, є дві однакових ситуації, до яких, або були готові зарання, або не були готові взагалі. І особисто мене дуже цікавить, звідки опозиція знала, що люди вийдуть на майдан, якщо термін між відмовою від асоціації і створенням євро майдану складав менше доби?

майдан, євромайдан, евромайдан, суспільство, опозиція

Previous post Next post
Up