омлєт

Dec 20, 2013 11:27

я страшно люблю омлєти, але ще з дитинства в моїй голові дуже міцно засіла думка, шо яйця - це не їжа, а інгрідієнт. Яйця можна використовувати в випічці або салатах, а омлєт або глазунья - це майже як свято. Бо купа всього наготовано і так, шо ж - нехай оте все псується, скисає, а я тут собі яйця смажитиму? - непорядок! От і зараз, навіть якшо ( Read more... )

кулінарне

Leave a comment

jalynchenja December 20 2013, 09:59:24 UTC
а я зі сметаною омлет роблю, правда да, він дуууууже пухкий на сковороді а на тарілкі плоский)

Reply

uksus_mon December 20 2013, 16:40:54 UTC
а до омлєта шо?

Reply

jalynchenja December 20 2013, 17:30:07 UTC
влітку обов'язково салат якийсь
а щас може бути якась каша, наприклад, гречка /з грибами/, або пшоняна, ну і тоже може бути якогось салату трошки (щас готую отой шо кобік любе, вітамінний, морква + селери корінь + лимон + олія, і я туда додаю яйце варене ще і сємєчки кациуса, тобто соняшника)

Reply

kobieta_mon December 20 2013, 19:58:53 UTC
Я той салат щас дєлаю каждииииий день! Абажаююююю

Reply

uksus_mon December 20 2013, 21:19:03 UTC
Я вообще забула про існування селери. Треба зробить

Reply

kobieta_mon December 20 2013, 22:19:48 UTC
ти шооооооооо

Reply


Leave a comment

Up