Dec 20, 2013 11:27
я страшно люблю омлєти, але ще з дитинства в моїй голові дуже міцно засіла думка, шо яйця - це не їжа, а інгрідієнт. Яйця можна використовувати в випічці або салатах, а омлєт або глазунья - це майже як свято. Бо купа всього наготовано і так, шо ж - нехай оте все псується, скисає, а я тут собі яйця смажитиму? - непорядок! От і зараз, навіть якшо снідати зовсім нічого немає, я шось вигадую, вишукую, можу навіть в магазин збігати, а про яйця думаю в останню чергу. І коли вже подумала, ООО!!! це свято! Ітак омліт на сніданок:
беремо 2 яйця, молоко, сіль, перець, змішуємо все добряче, майже збиваємо і в пароварку на 5 хв. Він без грама жиру, пухкий, але не надто пухкий як на сковороді і потім впавший на тарілці, а саме такий як треба: щільно-пухкий і ніііііжний, ммм. З кавою без кофеїну і молоком. З бутербродом з маслом і сиром і гілочкою петрушки.
Всім смачного сніданку!
кулінарне