Верховина вночі

Jul 16, 2016 01:42

Карпати прекрасні завжди, убудь-яку пору року. Влітку теж завжди знайдеться, чим зайнятися. Ну а ніч в горах - рай для фотографа і просто любителя подивитися на зірки!
Ми знаходимося в Верховині, це вважається Прикарпаття, хоча по факту - це самі-пресамі Карпати, найвідоміші гори - Говерла і Піп Іван знаходяться в 20-30 км від Верховини. Старовинна назва села - Жаб`є. Довгий час відносилося до Австро-Угорщини, потім Польщі - аж до 1939 року. Вважається столицею Гуцульського краю.


1. Справедливості заради варто зазначити, що ми не зовсім в Верховині, а в присілку Магурка. Присілком зветься маленький населений пункт, що знаходиться біля села або є його частиною. Присілок Магурка знаходиться в парі км від Верховини вгору, біля підніжжя гори Магурка, висота якої трохи більше кілометра. У присілку надзвичайно тихо і набагато краще повітря, ніж в Верховині, оскільки розташований він значно вище. Загалом, я сюди не писати прийшов, а фото показувати) Дивіться!
Зірки в горах - як на долоні!


2. Чумацький шлях


3. Це була перша ніч у Карпатах по приїзді і вона ж сама зоряна. Треба було ловити момент, що я і зробив, померзнувши хвилин з 40.


4. Мобільний інтернет в тих місцях ловиться погано, але воно й на краще! Чи не занадто ми багато часу приділяємо віртуальному світові і забуваємо про таку красу!


5. Чи то зірки падали, чи супутники літали - однаково загадував бажання)


6. Один з улюблених знімків цієї серії. "Фірмові" силуети карпатських стогів сіна ніби натякають, де ти знаходишся. Не переплутати :)


7. Час на годиннику - близько опів на четвертої ранку. Світанку ще немає, а ранковий туман на об`єктиві камери - є) Та й після 40 хвилин в горах вночі починаєш мерзнути.


8. Щоб зігрітися - трохи крутимося разом із зірками.


9. Допомагає ненадовго, тому, зробивши фінальний кадр, повертаємося грітися і досипати!


Прикарпаття, Карпати

Previous post Next post
Up