Квіткові хрустики

Sep 18, 2006 12:25

Потрібно вибирати молоді незапилені квітки гарбуза.
Їх старанно промити у холодній протічній воді та дати їй стекти.
Обрізати хвостики до довжини 2-3см.


Влити до миски склянку молока, ложку олії, вибите одне яйце,
всипати по дрібці солі та меленого мускату.
Всипаючи поступово борошно, замісити рідке тісто.
Це добре робити міксером.



Затім обваляти квітки в тісті


та обсмажити їх до золотистої шкоринки в олії.



Виложити їх на паперову серветку , щоби видалити зайву олію.


Затім виложити на полумисок та подати до столу.




Тісто, Закуска, Молоко, Ярина, Олія, Борошно, Овочі, Яйця

Previous post Next post
Up