Товченики

Dec 18, 2020 20:39

З свинного ошийка нарізати плястерки.
Їх відбити молоточком.


Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити.




Далі згорнути в подушечки, скріпивши зубочистками.
Розігріти пательню з олією та вершковим маслом, обсмажити в ній товченики.




Молоде листя хрону перебрати та промити.


В каструлю влити воду та декілька ложок оцту, всипати по ч. ложці цукру та солі. Довести до кипіння та зняти з вогню.
Занурити на декілька хвилин в маринад листя хрону.
В підготовлені листочки загорнути товченики, перевязавши кулінарним шпагатом.




Переложити їх в гусятницю.
Положити декілька лаврових листочків, чорного та англійського перцю горошком.
Влити густого томатного соку чи розведенного томатного концентрату та помістити до розігрітої гусятниці (+180*С). Також до томату можна добавити сметану.


Готувати протягом 40-60хв..
Страва готова, можна подавати до столу.


Листя хрону можна заготувати для подальшого використання.
Для цього мариноване листя переложити в контейнер плоскої форми який помістити до морозилки.
Надалі, розморозивши його використати за призначенням.
Смачного!
via

Оцет, Приправи та спеції, Закуска, Цукор, М'ясо та лівер, Олія, Овочі

Previous post Next post
Up