Паляниці на закуску

Feb 03, 2006 17:18

  • Piadina  П"ядіна
  • 500г борошна
  • 250мл теплої води
  • 3 ложки смальцю
  • дрібка соди
  • дрібка солі

Замісити тісто з борошна, смальцю, соди та солі, доливаючи поступово води.
Добре вимісити (15хв.).


Залишити його на одну годину для "дозрівання".
Розкатати з нього невеликі та тонкі пляцки.
Обсмажити на розігрітій сухій пательні


з обох сторін до золотистих пухирців.
Не перестарайтесь, бо буде "гірчити".


Це готові до вжитку.


А це вже з начинкою,якою  може бути рукола, 
листовий салат чи шинка або ковбаса та сир.

Тісто, Закуска

Previous post Next post
Up