- Bonet
- 150г цукру
- 750мл молока
- 20г какао в порошку
- 6 яєць
- 6 вишень в сиропі
- 50мл рому
Яйці збити з цукром (140г), влити тепле молоко, вишні без кісточок, ром та какао.
Решту цукру карамелізувати- висипати на пательню, влити невелику кількість води та на вогні довести до коричневого кольору.
Гарячою карамеллю рівномірно змочити всередині форму.
Приготувати "парову" баню з двох каструль різних розмірів.
Влити у форму суміш та помістити її в баню, накривши покришкою.
Готувати треба в духовці протягом 30 хвилин.
Вийнявши з духовки, залишити на 10хв..
Подавати гарячим або холодним.
Традиційний десерт мешканців П"ємонте, місця проведення зимової олімпіади 2006.