Бонет

Feb 04, 2006 14:14



  • Bonet
  • 150г цукру
  • 750мл молока
  • 20г какао в порошку
  • 6 яєць
  • 6 вишень в сиропі
  • 50мл рому


Яйці збити з цукром (140г), влити  тепле молоко, вишні без кісточок, ром та какао.

Решту цукру карамелізувати- висипати на  пательню, влити невелику кількість води та на вогні довести до коричневого кольору.

Гарячою карамеллю рівномірно змочити  всередині форму.

Приготувати "парову" баню з двох каструль різних розмірів.

Влити у форму суміш та помістити її в баню, накривши покришкою.

Готувати треба в духовці протягом 30 хвилин.

Вийнявши з духовки, залишити на 10хв..

Подавати гарячим або холодним.

Традиційний десерт мешканців П"ємонте, місця проведення зимової олімпіади 2006.

Фрукти, Цукор, Молоко, Випічка, Алкоголь, Десерт, Яйця

Previous post Next post
Up