Щавлева зупа

May 04, 2010 19:54

 Шматок телячої поребрини промити, залити водою, вкинути цілу цибулину, лавровий листок, 6-8 горошин чорного та 1-2 горошини англійського і поставити на малий вогонь варитися.


Відварене м'ясо вийняти та порізати на порційні шматки а цибулину видалити.
В баняк з росолом вкинути декілька почищених та порізаних картоплин, морквину.


Як закипить, всипати 2 ложки рису.
В пательні розтопити ложку смальцю на якому спасерувати покришену цибулину.


Коли звариться рис, всипати порізаний пучок промитого щавлю та зеленої цибулі.


Заправити пасерованою цибулею, посолити до смаку та через декілька хвилин зняти з вогню.


При подачі до столу в тарілку положити порційний шматок м'яса, покришене варене яйце та ложку сметани.


Перші страви, Крупи, М'ясо та лівер, Яйця, Овочі

Previous post Next post
Up