Бадьорий суп

May 13, 2010 07:21

З м'яса курки, цілої цибулини, морквини, лаврового листя та чорного перцю зварити росіл.


Росіл процідити, поставити на вогонь.
Вкинути порізану картоплю та варити до її готовності.


Тим часом порізати плястерками печериці, цибулину, натерти моркву.
Розтопити в пательні дві ложки вершкового масла, всипати гриби і овочі та спасерувати на малому вогні під кришкою. По закінченню всипати ложку праженого борошна, перемішати, влити 50мл сметани та дати закипіти.


Пересипати засмажку в каструлю. Всипати дві ложки молотих волоських горіхів.


Всипати тертого твердого сиру.
Помішуючи, варити на малому вогні до повного його розчинення.
Потім вкинути декілька шматочків гострого червоного перцю, плястерку цитрини, всипати ложку кришеної зелені петрушки, посолити до смаку.


Зняти з вогню та дати настоятися з 20 хвилин.


Смачного!



Гриби, Перші страви, М'ясо та лівер, Овочі, Сир

Previous post Next post
Up