Ротунда та перець мариновані з корицею

Sep 03, 2008 12:39

Ротунду та перець промити, порізати на чвертки, бланширувати в окропі 3-5 хвилин.


Простерилізувати банки.


Підготувати кришки.


В підготовлені банки, положити на дно (слоїк 1л) порізаний зубчик часнику, всипати дрібку кориці, положити горошок англійського перцю.


Виложити поступо в банки перець; частинами, дати постояти декілька хвилин, по тім решту (перець м'якне та осідає).
Маринад: на 1л слоїк
2 склянки води
3 ложки 6% оцту
2 ложки цукру
1 ч, ложка солі


Стерилізувати: 1л банка - 20 хв, 3 л банка - 30 хв.




Закуска, Запаси, Овочі

Previous post Next post
Up