Річкова салака в олії

May 18, 2007 18:31

Рибу перебрати, відрізати голови та випатрати нутрощі.


Затім добре промити.
Рибу посолити, влити ложечку оцту чи соку з цитрини,
перемішати та дати постояти в холодильнику зо 20 хвилин.


В керамічну посуду положити декілька лаврових листків, 6-8 зерен перцю, всипати дрібку розмарину. Всипати зеленого горошку, порізану морквину, кришену цибулину.



Виложити рибки щільно одна до одної.
Залити соняшниковою олією та накрити кришкою.


Рибу готувати в нагрітій до 240*С духовці не менше двох годин.


Готову рибу можна подавати одразу чи холодною.


До неї можна подати пиво.



Риба та морепродукти, Приправи та спеції, Закуска, Олія, Овочі

Previous post Next post
Up