Баварезе

May 14, 2007 20:38





Два жовтки збити зі 150г цукру, влити 250мл молока, 250мл лікеру,  2 пакетика ванілі, перемішати та помістити на водяну баню.
Варити на помірному вогні 25 хвилин, помішуючи.
Затім дати крему покипіти ще зо 5 хвилин.
Незадовго до закінчення вкинути до окропу  6 пластинок  желатину.
Можна також використати порошковий.
Коли він набухне, положити його до крему.
Ретельно перемішати, слідкуючи, щоби не утворилося грудочок.
Крем зняти з вогню та дати вистигати, помішуючи час від часу.
Затім крем влити до сметани (1л) та добре збити міксером.
В підготовлену форму положити на дно вафельний листок, на нього розлити рівномірно крем та розрівняти лопаткою.
Зверху накрити другим листом.
Поміститі форму на 12 годин до холодильника.
Затім необхідно вийняти з холодильника, порізати на квадратики та притрусити цукровою пудрою.

Ваніль, Цукор, Молоко, Желатин, Алкоголь, Десерт, Яйця

Previous post Next post
Up