Sep 25, 2020 18:14
כה מכינה עירית "בואיקוס" מצטיינים:
חומרים
2 אשל (400 מיליליטר)
1 גביע גבינה חמישה אחוזים (250 גרם)
1 גביע קוטג' חמישה אחוזים (250 גרם)
3 ביצים גדולות
1/2 2 כוסות קמח תופח (300 גרם)
1/2 גביע ריק (של האשל) מלא שמן קנולה (100 מיליליטר)
300 גרם גבינה בולגרית חמישה אחוזים מגוררת בפומפייה גסה (עירית משתמשת בזו של "פנחס" )
150 גרם קשקבל מגורר לזרייה מלמעלה
אופן ההכנה
1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים (למעט הקשקבל).
2. מעבירים הכל לתבנית פיירקס משומנת (בשמן קנולה!) בגודל 22X35.
3. זורים למעלה את כל הקשקבל.
4. אופים בחום של 200-180 מעלות צלזיוס (392-356 פרנהייט) כ-40-30 דקות, עד שמזהיב לצבע עמוק.
Коттедж не положила. Муки добавила. Вместо кашкавала взяла пармезан.
bread