Локмас

Oct 12, 2020 23:43

https://www.gad-dairy.co.il/recipe/lokmas/
מחלבות גד
לוקמאס
סופגניות גבינה רכות ונימוחות, שמגישים עם סירופ מי ורדים.

חומרים ל-22 סופגניות קטנות:
2 ביצים
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1 כפית קליפת לימון מגוררת
1 גביע ריקוטה קלאסית 5%
1 כוס (140 גרם) קמח
1 כפית אבקת אפייה
שמן לטיגון עמוק

לסירופ מי ורדים:
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1/2 כוס (120 מ”ל) מים
5-4 ניצני ורדים ו/או 1 כפית מי ורדים
לפי הטעם
מיץ לימון סחוט טרי

אופן הכנה:

מכינים את הבצק: בעזרת מטרפה או במיקסר טורפים את הביצים עם הסוכר 3-2 דקות, לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים את קליפת הלימון והגבינה ומערבלים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מכסים ושומרים שעה במקרר להתייצבות.

מכינים סירופ מי ורדים: מבשלים את הסוכר והמים עם ניצני הוורדים 5 דקות ברתיחה, או עד להסמכה. מכבים את האש ומוסיפים מי ורדים (אם רוצים) וכמה טיפות מיץ לימון סחוט טרי.
מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
בידיים מקומחות יוצרים כדורים קטנים מהבצק, מטילים אותם ישר לשמן ומטגנים 2 דקות או עד הזהבה (שימו לב שהשמן לא חם מדי, כדי שהסופגניות לא יזהיבו מהר והבצק לא ייעשה במרכז). מוציאים בכף מחוררת למסננת או על נייר סופג.
מגישים עם סירופ מי ורדים.

Сироп нафик,масло тоже нафик.
Обмакнуть в масле и запечь в духовке пна турбо 220-230, минут через 10-15 снизить до 180-200

bread

Previous post Next post
Up