Парад візочків

Aug 29, 2015 15:34



В Черкасах вже вкотре пройшов щорічний парад дитячих візочків. Маленьке свято для малюків та їх батьків, на якому батькам доводиться проявити неабияку фантазію, щоб їх малюк здобув перемогу. Цього року розпочалося все в центрі міста біля фонтану за ОДА, де дітлахів розважали «веселі» від спеки звірята.



Малюки змагалися в наступних номінаціях: «Україночка», «Козачок», «Казковий герой», «У світі тварин», «Веселий транспорт», «Усі професії важливі», «Фантазійний візок» та «Солодка парочка». Позмагатися можна було і на дитячих велосипедах.


Деякі візочки не поступалися якістю виробам великого Страдиварі, а батьки доповнювали образ маляти.


Тут паперу батьки не пожаліли. Хоча конкуренція в номінації «Солодка парочка» зазвичай не така велика, як в інших номінаціях.


Чудова повітряна куля.


Насправді для того, щоб взяти участь у параді достатньо булу навіть маленької стрічки або кульки, але ж хочеться виграти більше призів.


Родина Шумахерів.


Були і такі візочки.


Військові теж брали участь в параді.


От таким веселим парадом і промарширували малюки в візочках та їх батьки перекритими вулицями до Долини Троянд, де і відбулась урочиста церемонія нагородження.


Взагалі доволі незвичне та приємне дитяче свято, готуючись до якого батьки витратили немало часу, але чого не зробиш задля любимої дитини.

черкаси, події

Previous post Next post
Up