Samsung представила новий смартфон Omnia M

Jul 18, 2012 02:19



Samsung представила смартфон Omnia M, який доповнює лінійку пристроїв компанії на платформі Windows Phone.

Смартфон Samsung Omnia M оснащений екраном, який виготовлений за фірмовою технологією компанії - Super AMOLED з діагоналлю 4 дюйми (800 x 480 пікселів). Цей дисплей значно економить заряд батареї. Таким чином даний пристрій ідеально підходить для роботи з мобільним контентом і розваг.

Завдяки процесору з частотою 1 ГГц цей апарат відрізняється високою продуктивністю, він оснащений акумулятором 1500 мА∙ч, який забезпечує тривалий час автономної роботи при браузинге в інтернеті, перегляду відеороликів і використання мобільних додатків. Смартфон оснащений 4 ГБ вбудованої пам'яті. Товщина Omnia M складає всього 10 мм.

Про ціну новинки поки не повідомляється.Для тех, кто еще не успел съездить на море, тогда советую вам отдохнуть именно в популярном курортном комплексе рипарио групп (бывший санаторий Прибрежный). Он расположен в поселке Отрадное под Ялтой, эта местность известная всем своей необычайной красотой природы, чистым воздухом и замечательным собственным пляжем со всеми удобствами. Уверен, вы точно останетесь довольными! Рекомендую всем!

Телефоны, Новинки

Previous post Next post
Up