після розбору різних езотеричних версій, дійшов до самої банальної - біологічної

May 30, 2012 01:24



Епік фейл (також відомий як "Былинный отказ")

///Корисно знати дітям від 16-ти.///

"начинается перестройка в их анатомии и физиологии. В первую очередь перестройке подвергается акросома, в ней растет концентрация и активность ферментов, что в критический момент дает возможность расплавить эпителий канальца яичка, и пробив ГТБ, проникнуть в кровь. В кровяном русле сперматозоид тут же атакуют иммунные клетки и он погибает, но через образовавшуюся брешь вслед проникают в капилляры миллионы и миллионы других сперматозоидов, и иммунная система уже не в состоянии с ними справится. Тем не менее, фаза сперматоэмии непродолжительна, спасаясь от иммунного ответа сперматозоиды устремляются туда, где безопасно, туда, где нет обычных иммунных клеток - в мозг. Ткани мозга, отгорожены, как и семенные канатики, барьером (ГЭБ), через который не могут проникнуть клетки крови и крупные иммунные молекулы - антитела. Для преодоления ГЭБ молекулы должны быть либо малы (как молекулы кислорода), либо обладать способностью растворяться в липидных компонентах мембран глиальных клеток (как этанол). Кроме того, некоторые вещества могут переноситься через гематоэнцефалический барьер путём активного транспорта; но для сперматозоидов, с гиперактивной акросомой, пробивших гематотестикулярный барьер ГЭБ уже не становится преградой.
Сперматозоид разрушает ГЭБ (гемато-энцефалический барьер)

Проникнув в ткани мозга сперматозоиды неизбежно их повреждают, активно или после своей гибели, когда протеолитические ферменты акросомы изливаются в межклеточное пространство и повреждают мембраны нейронов и глиальных клеток - таковы механизмы токсического действия сперматозоидов на ткани мозга." http://vorum.ru/questions/11466
звучить як фантастика, проте те, що пережив, вказує на те що швидше за все це саме і було.

Що примітно, я з самого початку, у червні 2011 запідозрив і жартома розвивав цю версію, тільки думав що це всього лише підвищена психоделічність свідомості і в гіршому разі прищі (чого не було). Психоделічність мені тобі додавала можливості відкривати нові смисли, про постійній напрузі життя було нестерпне, але жилось на повну (гуляння собак-купівля кормів в магазині-робота за комп'ютером), шукати секс-знайомства я був занадто гордий, а дрочити - тим більше (по правді цей стан тривав майже 3 роки, тільки якщо на перший була якась як виключення розрядка, на другий сам інколи розряджався - не подобалось що враження наче енергія вибуває і світ тускніє, то на третій вирішив що карма вирішить все сама, я прийду куди треба, а висока напруга і життя на повишених смислах - це як стимул швидше досягти мети. Хоча, по підрахункам, 2011 - це вже був 4-ий рік з зими 2008-ого...)

якби удосужився перевірити по інтернету що спермотоксикоз руйнівливо діє на мозок - одумався б, а так навіть в голову такої ідеї почитати не прийшло (я навіть зараз, вже як 7 місяців аналізую той стан, тільки вчора удосужився ввести в інтернет цей термін. І тут після всіх езотеричних і синхроністичних версій стало все зрозуміло - хоча, на той час, було вже доволі багато "містичного").

Тоді, у червні, cтав підозрювати що утримання у тих же козаків був хорошим засобом підвищення "зліщості" - сили і рухливості, а заодно гостроти думки і реакції. Мовляв, зрозуміло як вони бороли ворогів і чому нічого не боялись :) А сам не хотів опускатися до будденого людського - відчував що я на шляху до великих змін, а, значить, нефіг мені тут будь- зким розвивати стосунки, гуляти, така витрата часу, особливо після прив'язаних як мотузками кармічних відносин з першою в житті жінкою, яку вже 4-ий рік забезпечував і допомагав по господарству і з тваринами... Одним словом, поправши людське заради високого, не дивно що отримав нелюдське...або надлюдське ;) (чого і згадувалася мені останнім часом тема вампірів і зазомбованих егрегорами людей - певно, деякі націоналісти теж мали проблеми у стосунках з жінками, тому настільки поринули в ідею, а їх використовують у деструктивних політичних заходах, як це було видно під час мітингів опозиції на День незалежності... недарма я підозрював що мольфари і  медіуми що начебто мене оточили підозрюють в мені якусь нечисту силу (може, реінкарнаційно - якесь велике енерговампіричний кандук?), а працівник супермаркету, що відкрив двері (через які я мав пройти на вулицю по грі-"посвяченню"), на моє питання "это выход для людей?" недовльно кинув щось на зразок "не для нелюдей", як я тоді запідозрив - чи вважаю я себе нелюдем, крутим? ("Вы при жизни были слишком слабыми людьми, потому стали вампирами",- сказала 23-річна глава Ордену Інтегра вампірам-есесівцям з мультфільма "Хельсинг", прообраз письменниці-медіума-духовидця що мене мала помітити, а заодно це Інтегра нагадувала мені класну керівничку з гімназії - теж така принципова, жостка і в окулярах була). Одним словом, незважаючи на всі думки, не самовдовольнявся... зате герой ;)

В той час взяв за моду бавитися з егрегорами - під впливом того ж мультику Хельсингу направляв енергію на вибрані країни (написавши дурню-розсилку по кільком адресам знайомих по пошті, - мені вже давно не відповідали,- а цілі-країни вибравши бо там погано ставились до тварин), а потім у Англії мало не на слідуючий день почалися востання (з одго зібрання громадян через вбивство Маркуса), в Германії потім почалися підпали дорогих машин - так співпало що дивився на палаючу Англію в мультиках, а потім же увесь світ бачив її на фотках - при чому прикол був перешкодити запущеному"брейвикському егрегору"(через Маніфест) зкинути всю вину на емігрантські слої населення, бо востання в Англії характеризувалось тим що грабували не тільки темношкіри а й цілком білі, при тому що Тоні Блер (чи хто там) напередодні заявляв про загрозу мультикультуризму - от його і покарали, а заодно щоб обламати фашистів що в усіх бідах винні кольорові (хороший спосіб, здавалося, продемонструвати дійсніть проблематичності усього населення). Вже під час "зриву башки" опублікував в блозі відео з мангою Хельсингу з іспанськими субтитрами (іншого відео не знайшлося), думаю "іспанська - це щось значить", - дійсно, в Іспанії потім почалися протести проти папи римського/ Можна це пояснити, що якісь образи викликали в мені відчуття якогось глибинного значення, тому я інтуїтивно відчував куди направити свою силу віри, з повною впевненістю (це я підтримував), що воно у щось реалізується. Хоча, коли я простяг кордони свого егрегору "Палаючого Легіону" насмілившись до США, я знав що місцеві світоправлячи сили можуть вжити заходи, щоб все там подавити, але "результат" з'явився уже у літку, "в самому разгарі"- акції "Захопи Уол-стріт", і то я підозрював що американські масони могли підбурити подібні акції щоб симулювати вплив "Палаючого легіону"...

на те я тоді вигадав собі "часткову реінкарнацію бандери"(як потім написав: "тому і грав я роль останнього диктатора...", хотів щось показати щоб люди щось зрозуміли), що "пояснювало" моє "керування"/спрямування нацистсько-соціалістичними егрегорами, насилаючи їх на країни, що мені не сподобалися. ( просто події у світі співпадали з моїм умонастроєм на "розборки" і таке враження що все що я своєю палаючою суттю хотів - в якійсь мірі збувалося)

а всьому на заключному етапі передував один сон:
"мне приснилось, что МиК ("Мой Компьютер Игровой") возрождают (правда, в паралельной реальности сна он как будто никуда не пропадал, а продолжал работать))... во сне в редакции МиК(и "Реальность Фантастики") какая-то крутая девушка-медиум завела меня в душ(чего-надо было непонятно чего) положила крепко руку на грудь, включила воду...но я стоял как вкопанный и решил не раздеваться - хотя выглядело оно кагбы как проверка "среагирую на этот раз на женщину или не среаги рую" :)))))) \
жінка-медіум (низька, кріпко збита, грудаста, з довгим світлим волоссям) відмітила що не реагую (та я якось одразу здогадався що це провірка) і ствердно чи то кивнула, мовляв. "готов".

а потім в моєму житті з'явилась ВОНА.

як я тоді підозрював - сублімує заради надзвичайних здібностей власну сексуальну енергію (утримується як і я, ага, хтось підказав ЇЙ цей спосіб), але при тому сукубічно використовує сексуальну енергію на відстані, і взагалі ВОна порно-спамо-бот-барабашка (всюдисуща і астральна, тому важко її дістати - де б'єш у концетрований ЇЇ смисловий образ - вона з'являється чи вселяється в інший...так купі друзів і навіть закордонним надіслав купу брєду - одна фотомодель-зоозахисницяІрена  з Австрії ще на той час виставила свою ЧБ фотку у воді, що співзвучно було з темою русалок, та й ураган ІРЕна над США тоді почався, певно, що це не про Кільчицьку..досі соромно - чи я щось надсилав Ірені і чи прочитала вона те брєдове у фейсбуку...), являючись в сексуальних фантазіях (на підтвердження цього переду уже після всієї "битви" побачив навіть м/ф "Беовульф"). Тоді, коли перетнувся з НЕЮ, припав час боротьби з будь-якими сексуальними образами, які посиленно лізли до голови навіть нагадуючи усіх знайомих дівчат. Уперто не давався, бо вірив, що від цього отупію, стану звичайнішим у мисленні, тобто, відчував що стану з в и ч а й н и м. І як же це так - стану звичайним, буду далі жити нецікавим життям, коли вона стане мало не полубогом, одним словом - значноЮ, саме тоді, коли я можу їй все зіпсувати - раз притягнувся оп принципу "подобное притягивает подобное", а якщо використавши смислоефект Брейвіка як частину власного самосмислу (він-бо "ідельний противник" для мого блога, тобто, додавши його смисл Маніфесту до свого Блогу "2+2=4"), то своє енергетичне світозначне 4 можна відняти об її 4, тобто 4-4=0 (ха-ха-ха, облом всім ЇЇ планам і сексуальному утриманню), бо коли на деякий час спробував 4+4=8 мою свідомість погрузило у троєщенське дитинство а у світі настільки зросла загроза якогось "піздєца" (мене буквально кинуло у темряву, коли я дав ЇЙ свою енергію), що тут же постарався вса виправити. Але так було потрібно. НА деякий час. (Ну, оскільки я ці та інші світозначні рішення затверджував лежачи не спавши на ліжку, то "провалився у темряву" - просто заснув на рівні світовідчуттів дитинства, "убаюкало" неначе на дворі 90-ті...(типу, мене ПОСЛАЛА куди подалі де мені приємно, щоб я не заважав)...а оскільки я здійснив подорож в дитинство по фрагментам пам'яті, то знайшов таке, від чого, по моєму підрахунку, могли початися проблеми - може, коли на мене відьмоське прокляття чи поглинальні сексуальні фантазії наслали = та це ж рабство - все життя у підкорюючих фантазіях - "дякую, Юля, що дала можливість розібратись"...)
Ще перед цим зривом свідомості пройшла нетривала в кілька днів боротьба - я щось там вдало у себе висловився, підібравши порівняння, мені в ту ж ніч (мені весело, як на приколі) почало панцерфаустом колошматити голову, але вже було пізно - ЇЇ розкрив(прирівняв), на наступний день їй стало щось зле, прийшов ще Ющенко на суд свідчити, а в наступні дні, відбивши черговий ЇЇ удар, наслідки спермотоксикозу чомусь відобразились на ній ( http://varjag-2007.livejournal.com/2828197.html). Це замість того, щоб мені самому покритися прищами, певно, вдало відбив удар.
Вже потім я взяв на себе роль і "Я - Люцифер! Другий Корсар!" і "300 спартанців!", і взломали глобальний суперкомпютер (про суперкомпютер в якому люди бачать сни тоді була вистава у Києві а на плакаті була зображена людина в бинтах і щось там про вживлені наномеханізми - звідкілясь постановники знали ЇЇ тему, ну а це ж я прирівняв ЇЇ до мумії...)
Що цікаво, коли особливо з НЕЮ воював, здоров'я в неї дедалі погіршувалось, що зкидував на те, що ВОНА на своєму айподі ЧИТАЄ...звісно, стефандблог

Закінчилось тим, що сам став архетипом, став всюдисущим, бачив глибинну кармічну структуру сюжетів фільмів і речей, все тут же аналізувалось і бачилось у формульнмоу вигляді (коли сходять з розуму програмісти, в них щось таке).
Просто на той час нейрони пустили під відкіс (як поїзда з фашистами), СУМНІВИ ясному ігривому мисленню НЕ ЗАВАЖАЛИ, і нейронни будували нові зв'язки - я буквально по-іншому "впізнавав"-сприймав речі, ніж міг би при нормальній діяльності.
Не дарма у мене тоді виникли підозри, що письменниця-місцевий прообраз училки-Інтегри "прострелила мені голову", як в мультику юнака-верфольфівця Шредінгера (теж мій прообраз), це так по сюжету було потрібно, заодно з повчальною ціллю. Прикольно, думаю, писати з простреленою головою. http://stefan-blog.livejournal.com/2011/09/09/
А це вже сперматозоїди по повній, видимо, дібрались в мій мозок.
В мене інколи виникало відчуття наближення глобальної небезпеки - щось на зразок реалізації дії егрегору віри у Нібіру (в чому могла бути зацікавлена ВОНА, бо читала блог однієї знайомої письменниці..і іншого знайомого дослідника інопланетян, і захоплювалась блогом язичника...), чи типу вспливу Ктулху-Атлантиди, чи потопу, чи масових катаклізмів (якщо що, то я все відбивав, а можливі реальності реалізації віри в кінець світу - знищував..звісно, пишучи брєд до свого блогу). Була підозра, що вона, як в тому мультику "Стальной Алхимик: Завоеватель Шамбали" проникла через мій мозок в егрегор Шамбали (там у Туле якраз була езотеричка, яка потім оволоділа силою алхімії і навіть наділа лицарський обладунок - мультфільми і фільми зняті давним-давно ідеально вкладалися в канву подій що розвивалися тут і зараз, ними цима фільмами-як пророцтвами можна було пояснювати - до речі, після проходження "воріт істини" та езотеричка опинилася у чомусь чорному по обрисам нагадуючи інопланетянина, /ВОНА ж теж якось була пов'язана на той час з інопланетянами, рептилоїдами тими ж/, а як її застрелили і чорне спало, виявилось, - біло-сіра дура в латах), взагалі дуже багато було вражень що порпаються в моєму мозку, бо в навколишніх подіях і у світі відбувалось те, про що знав тільки я - використовувались знакові елементи з мого земного життя, біографії... (як тут не згадати що я в 2004 під час помаранчки розробив колоду гральних карт Magic: The Gathering (хоча список був збережений на Ейплівському ноутбуці, хіба що медіуми вичислили...можливо, через мою однокласницю з якою тоді нестерпно сидів, може, голосно думав? - підозра що одна знайома співпрацює з урядом, й не дивно - потім ще її маму наче випадково-підстроєно зустрів), що базувалась на вибухав вулканів, що давали ману, косах смерті і безбарвних роботах - і потім цей сюжет моєї сили і значущості у світі повторився у 2010-2011-их, причому ВОНА ,звісно, одна із кіс смерті, бо читаючи мій журнал підлаштовувала щось у реалізації подій при яких люди вмирали у нещасних випадках з елементами знаків-вказівок на мій контент і повідомлення з пошти.

Одним словом, добро перемогло :)
Після знищення всіх неістинних варіантів сприймання-побудови реальності, бо як ми сприймаємо - так ми оточуючий світ і бачимо (хотів же, щоб людство якомога швидше дійшло до духовності і миру на Землі, а для цього треба було обрати і рухатись у правильному варіанті реальності), лишилась одна - реальність дитинства.
Як з неї вийти, я вже не знав - все навколо стало таке миле, НОВЕ і просте, мирне, зрозуміле. Навіть знайома езотерична принцеса Міка була в темі, хоча я їй ні про що не казав: “А разве ти не знаєш что самое лучшее ощущения - у ребёнка? Это такое детское ощущение удивления и чуда, которое доступно только маленьким детям" - http://stefan-blog.livejournal.com/404716.html#cutid1

Але я відчував, що хочу вийти, була навіть підозра, що я вмер і існую наче привид у світі символів у своїх найкращих найпотаємніших фантазій (не дивно, що вмер, сперматохоїдами "застрелився"). Одне в загальному блазі і світі "дорослих дітей"(це ж, мабуть, тепер люди жовше юудуть жити, на років 100-150) не подобалося - що не змінився я і пам'ять лишилася "дорослою", з купою сміття сприйняття з минулого життя. Думав - таке і покарання, всі змінилися, а ти лишився той самий і не можеш щиро радіти загальному благу (тоді ще вийшов якраз кліп Foster People - Helena Beat , так чи інакше розкривається роль інопланетянина-трикстера/останнього атланта/бога з іншої Галактики у загальних перемінах у світі; він, до речі, до останнього часу керував світовим урядом, а потім вирішив "на\*бати своїх же", у пісні також є слова "I took a sip of something poison but I'll hold on tight", що знову ж таки стосується теми Кота Шредінгера, ким я тоді себе уявляв - піддослідним у своїй власній квартирі, що купу інформації і відчуттів сприймає відусебіч, а особливо ще "роз'яснення" апокаліптичної ролі через сни.
Що цікаво, коли вже "вийшов в рай", тиску під яєць уже не було, напруження неначе розрядилося - мабуть "наркоманський ефект" і світ, наче сон - і був повною дією що в яйях стало пусто :) Мені в той час ще снилось як цілувався з мадсестрою в танку на військовій частині (на цей раз жодних підтасовок відьмовського впливу НЕЇ не передбачалося) - організм ясно давав знати, чого хотів. Та й свідомість остаточно переключилась на високе і на кохання... світ вдалося змінити. Тепер мені є, чим похвалитися перед любою нею, хоча вона може вдавати що нічого не було хоча знає (та й, до речі, з ВОНА-НЕЮ планував що, може будуть дружні відносини - корисно мати зв'язки у політично-кримінально клані), нарешті можна пожити просто як людина, все, що міг, я для світу зробив. Та й неодноразово останнім часом лізла в очі по ТБ і пресі тема одруження - печно, гормони остаточно переключилися на кріпке подружнє життя, вірність назавжди )

а спермотоксикоз - мабуть, так і мало бути. По ідеї, мають працювати запобіжні системи - полюція, але тоді я її не пригадую. Мабуть, так і мало статися, наскільки я хотів вийти за грань і відчути себе значним, коханим і потрібним :) По-повній.

синхронізація, муммія, 2011 (''рай'')

Previous post Next post
Up