я все більше й більше пишу тут про їжу власне без самої їжі)) якось так воно виходить, шо крутиться багато навколо неї - і самопочуття, і якісь плани, і задоволення від хороших страв, і зустрічі-подорожі, поєднані зі смакотою.
а в житті тим часом люди з'являються невипадково. коли я тільки починала шось міняти у своєму харчуванні і якраз вийшла на нову роботу, моїм співробітником-"співкамерником" став хлопець, який класно шариться у здоровому харчуванні і давно практикує. купа спільних тем для розмов і водночас, що ціную, можемо і цілий день мовчати. бо я вже добре вивчила, шо таке жіночий колектив і як часто важко не говорити)) тепер от ще одна людина вимальовується, з органічними продуктами і здоровим способом життя. ше кілька років тому не могла б собі уявити, що це я буду отака)
період зелені і свіжих овочів починається) роблю соки і смузі, вчора до півночі пекла оладки з румбамбаром, а на обід вже третій день поспіль улюблений салат з сиру і редиски, я це люблю) і нарешті, з появою інстраграму, з чистою совістю можу спамити фотками на теми їжі. хоч часом мене мучить думка, шо тепер ще й я засмічую інформаційний простір своїми нікому непотрібними картинками, але я роблю це у відведеному для цього місці))) хоча от вставлю у пост для ілюстрації тут, щоб не був такий сухий)) тим більше, завжди бракувало місця, де можна показати колір свого життя. мій зараз - яскравий, як перші пестицидні овочі))
майбутні салат з редиски і зелений сік
омлет з цвітною капустою й чебрецем і баклажани з часником, адигейським сиром і м'ятоюі насамкінець залишу тут три посилання на статті-навколо-їжі, які мені сподобалися і корисні) може вам теж сподо)
Дао интуитивного едокаПеремены в питании для начинающих: 5 простых принципов, которые сделают вас лучшеЧто ни в коем случае нельзя есть на завтрак?