одна з найприємніших компаній

May 12, 2014 19:05

знаєте яка? своя власна. у суботу я отримала такий шалений заряд енергії від перебування у своїй компанії, що навіть після 3-годинного шопінгу не почувалася як з хреста знята. зранку ходила на лекцію по косметології в "Green". спочатку трохи скептично поставилася до тої інформації, яку подавали (а говорили про типи шкіри і догляд за ними), бо дуже все вкладено у певні рамки, в які моя шкіра з нелюбов'ю до шоколаду і арахісу не влазить)) але згодом викристалізувала з цілої лекції кілька цікавих моментів: згадала, що між етапом очищення і зволоження шкіри пасувало би ще якийсь тонік додати, зав'язала уявні вузлики на пам'ять про щітку для скрабування обличчя, трав'яні парові процедури перед пілінгом і фруктові маски. наступного разу, в суботу, о 13.00 буде продовження, приходьте, там приємна атмосфера і тепла підлога)))
***
після закінчення лекції я прогулялася взуттєвими в центрі і зрозуміла, що зголодніла) по дорозі трапилася "Кавалерка", згадала, що там красиві зелені стільчики і зайшла) зараз дочитую чергову книгу про принципи харчування - цього разу про те, чому не товстіють француженки. і одна з основних порад - під час трапези повністю концентруватися на їжі, вдихати аромат, пробувати текстуру, думати про смак. замовила пасту з лососем і бокал вина і почала практикуватися)) я не скажу, що страва була божественна, але я отримала неабияке задоволення, повільно смакуючи лосося, пасту і каперси, добре пережовуючи і запиваючи це все вином. в той момент я собі думала, що аби сповна оцінити смак тої чи іншої справи, такий обід на самоті підходить найкраще, ти не відволікаєшся на розмову і повністю поглинутий смаком. а ще це час для себе, коли ти відчуваєш, наскільки самодостатній і цікавий собі. і навіть улюблений Кортасар, який лежав поруч на столі, не зміг у цей момент перетягнути мою увагу на себе))


фото 2009 року з Синевиру - дуже люблю його, мене там - ціла маленька чорна цятка, але символізм аж зашкалює, це я втікаю у світле майбутнє)) таке казкове світло, хоч фото зроблене на звичайну цифромильницю, але часом вони вміють отак) здалося, до посту про себе воно дуже пасує)
***
потім я вирішила глянути на виставку Lviv Handmade, яка відкрилась на Митній. виставка масштабами не вразила, зате я була трохи в шоці, коли знайшла там трипхалу для детоксу, яку у Львові й не сподівалася побачити. ну і спробувала смачненькі еко-батончики з насіння, меду і журавлини, які робить магазин "Смак життя". може, правда, то батончик зарядив мене такою енергією на вечір, не знаю, але з собою у компанії було кльово)

враження, фоти, я, приємне, Львів

Previous post Next post
Up