лисиці, няшні корзинки і пізанські вежі

Jan 09, 2014 12:57

давно я не показувала тут нічого нав'язаного, а поміж тим ще задовго до нового року моя кімната поповнилася трьома своїмирукамизробленими вмістилищами фігні корисними ємностями. у 2014 планую нарешті хоч трохи зосередитися на в'язанні більших форм, якими можна не тільки милуватися, але й носити. а поки показую, що є.

а є у мене тепер отака лисичка, яка зберігає мої поточні в'язання. ідею побачила на Пінтересті і не змогла не повторити. моя лиска вийшла трохи вухастішою, нижчою і ширшою, але й рівнішою, ніж оригінал.



ідея білого кошика для ниток витала у моїй голові дуже давно, та й в неті багато таких красот є. під час роботи я, звісно, почула очікуване "нашо ти в'яжеш біле, то ж непрактично!". ну і шо, зате красиво і так, як мені хотілося. тим більше, шо його можна випрати. трохи намучилася з підкладкою, ледве вистачило купленої колись в Аграфці шеббі-шиківської тканини, але якось впоралася. в експлуатації не вредна і дуже вмістябельна корзинка вийшла)


пізанська вежа не планувала бути пізанською вежею, то я її так криво сфоткала і мені сподобалася фото-асоціація. це органайзер для спиць, і, як видно з фото, для пензлів (принаймні одного довгого), а також лінійок і галузок, які мені у майбутньому певно на щось та й згодяться. практична і давно потрібна мені штука. вийшло таке собі безвідходне виробництво - бо твердий каркас із картону - то три основи з-під тих самих ниток, з яких органайзер зв'язано, склеєних вертикально.

своїмируками, фоти, я

Previous post Next post
Up