свято наближається)

Dec 31, 2013 11:12

у мене цього року якась особлива френдстрічка - всі пишуть побажання і є відчуття, що кожен це робить дуже щиро, тому так приємно, наче це персонально мені всього хорошого набажали:) напишу і я. побажаю всім того, чого хочу сама - щоб наприкінці 2014 ви не думали, що це був рік змарнованих можливостей і втрачених шансів. і щоб у цьому році ви змінили все, що хочете змінити, почали робити ранкову зарядку/знайшли нову роботу/поїхали в Індію/завели собаку/потрібне підставити - словом, щоб зміни таки приходили. з понеділка, початку місяця, просто так, із будь-якого дня, коли хочете.

напевно, для цього треба буде подолати трьохголового дракона - лінь, страх і вічну прокрастинацію. але знаю з власного досвіду і думаю, я не одна - вартує почати щось робити у потрібному напрямку, і всесвіт підкидає мільйон шансів, можливостей для здійснення мрій.

і ще бажаю багато-багато подорожей, маленьких і великих, нових цікавих книг і вражаючих фільмів, музики, яка поглинає повністю, висипатися (не кудись!), займатися спортом, вставати рано і багато встигати (або варіант для сов: вставати пізно, але багато встигати вночі ^_^), і ловити за хвоста ті моменти у житті, коли треба просто зупинитися, вдихнути повітря і відчути, наскільки все круто - як на вершині гори після до-о-овгого підйому.

будьте собою - тим собою, яким ви СПРАВДІ хочете бути!

свято, друзi, я

Previous post Next post
Up