плани 2014

Jan 10, 2014 10:54



поки на вулиці такий прекрасний зимовий дощ, я, замість катання на ковзанах, вирішила написати свої плани на 2014. а раптом моя відповідальність прокинеться від такої нахабності?

1. прочитати 25 художніх, 20 нонфікшн і 5 книг англійською.
2. навчитилися планувати час так, щоб кількість часу=кількості справ.
3. навчитися поїдати жаб (робити всі нейнеприємніші і найважчі справи першими).
4. трохи видозмінити напрямок свого рукоділля: хочу більше в'язати спицями, вивчати нові візерунки, більше працювати на замовлення, установити чітку цінову політику. а також знайти хороший інтернет-магазин (чи кілька) з якісною пряжею, доробити старі недороби.
5. займатися спортом: тут поки тільки біг і скакалка, може додасться ще щось.
6. взятися за фотошоп - поки є кому вчити і за англійську.
7. дотримуватися принципів здорового харчування.
8. навчитися шити на машинці.
9. подорожувати більше, ніж у 2013-му, здійснити бодай одну цікаву і незабутню подорож.
10. розвиватися у професії - читати книги, пов'язані з журналістикою і вчитися придумувати хороші заголовки, налагоджувати робочі контакти.
11. велике прибирання, реальне і віртуальне. перш за все сортування фото і очищення ноута, а також закладок, віддати/продати непотрібні мені речі.
12. навчитися малювати аквареллю.
13. бути спокійнішою, менш дратівливою.
14. робити більше своїх фото - ну тобто де є я, а не де я фоткаю пейзаж))
15. звертати увагу не на матеріальне, а на духовне - минулого року я писала на папірчиках всі хороші події і кидала їх у банку, а 31 грудня відкрила її. багато хорошого було, але переважно щось матеріальне - щось купила і т.д. хоче значимих духовних подій і не забувати про це писати.
16. пройти нарешті "Путь художника", чисто заради інтересу.
17. готувати більше цікавих страв.
18. робота з гардеробом і зі своєю зовнішністю - багато всього, у блокноті маю детальніший план.
19. писати підсумки кожного місяця тут, згадувати важливі події, цікаві моменти, книжки, музику, робити фото.
20. і одненьке матеріальне - довго я до цього зріла, довго думала, носилася з робочими дзеркалками, визначала їх вагу і тепер точно знаю - хочу свою. шалено хочу, але не факт, шо цього року отримаю.

решта матеріального записано у блокноті і воно настільки дрібне (як то брашинг чи випрямлювач або новий одяг), що навіть паритися і не треба - просто виділити гроші. але я готова відмовитися від матеріального, лиш би ці 20 пунктів таки виконалися. і що дає мені надію - на початку минулого року я написала такий же список у блокноті і десь до березня думала собі, що " то ж лише березень, купа часу". а зараз от гризу себе, шо то вже 10 січня. так шо надія є)

і от ще вставлю для красивості у пост пісеньку новозеланської співачки Lorde, яка мені дуже сподобалася) треба заново починати слухати музику.

хвостаті думки, я, списки, мрії

Previous post Next post
Up