"Морський" кофр для гачків

Aug 27, 2013 23:15

давно нічого не показувала, бо показувати було власне й нічого. то оце в кінці літа покажу таку суто літню темку, та й переповзу в осінь. це мій старозв'язаний, але новозшитий (скільки мучилась!!) кофрик для гачків. дуже мені колись сподобалось поєднання тих трьох кольорів - білого, гірчичного і синього (на головному фото так і не вийшло досягти точних відтінків, зате на тому, де з бусинками - тон в тон). і я навіть почала в'язати отакі хвильки, які мали бути не кофром для гачків, а чимось геть іншим. але море - штука мінлива, так що таки кофр.


хоча з морем я ці кольори ніколи не асоціювала. але якось після закінчення роботи прийшла така думка, а мушля сама напросилася до фото)
для кожного гачка - окреме відділення, а зверху їх тримає від вилітання смужка тканини. гачків в мене поки небагато, тому кофр "на виріст":)
бусини на зав'язках страшенно тішать стопроцентним потраплянням в колір (ну, 99% точно). хоч ми з подружкою довго шукали їх в Монпасьє, а коли я за них платила, моя амфібіальна асфіксія якось дуже різко загострилася)
ну і клітинка - цю тканину довго ніде не могла прилаштувати. і якщо в одязі поєдання двох різних принтів одних кольорів мені не подобається, то в хедмейді я тільки за - як на мене, виглядає приємно)

в'язання, своїмируками, фоти

Previous post Next post
Up