SASTĀVDAĻAS:
200 gr sviesta
200 gr cukura
1 tējk.vaniļas cukura
4 olas
300 gr miltu + 2 ēd.k.miltu rozīņu apviļāšanai
2 tējk.cepamā pulvera
Šķipsna sāls
200 gr rozīņu
PAGATAVOŠANA:
Iemērc rozīnes tikko uzvārītā ūdenī.
Sakuļ sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru. Pēc tam pa vienai pievieno olas un pēc katras kārtīgi sakuļ.
Samaisa miltus ar cepamo pulveri un sāli un iesijā ar olām sakultajā sviestā. Samaisa.
Notecina rozīnes un apviļā ar miltiem. Pievieno mīklai.
Cep vai nu vienā keksa formā vai nu mazajās keksa formiņās.
Avots:
http://www.delishis.ru/recipes/cake/cake_2798.html