Kebabs

May 20, 2013 21:57




[RECEPTE]

Sastāvdaļas:
Malta jēra-liellopa gaļa (vai tikai jēra) 500 grami
Sīpoli 2 gab.
Pētersīļi, sasmalcināti 8 ēd.karotes
Pipari
Sāls
Bambusa kociņi 6-8 gabali

Gatavošana:
Iemērc kociņus karstā ūdenī uz 30 minūtēm.
Sasmalcina blenderī sīpolus un zaļumus, pievieno gaļai, pievieno sāli un piparus. Ļoti kārtīgi un cītīgi samīca gaļas masu, metoto pret galdu, apmēram 5-7min.



Veido garas desiņas no gaļas, liek uz iesmiņiem un liek saldētavā uz 30 minūtēm.


Uzkarsē cepeškārsni uz 200 grādiem. Liek uz restītēm cepties 40-50 minūtes. Jāseko līdzi, lai neizžūst, jo tad sausi sanāk.
P.S. Lai tauki, kas tek no kebabiem cepot, nedegtu, apaksā liek pannu,  kas izklāta ar cepampapīru.


Receptes oriģināls http://elena-fialka.livejournal.com/60693.html

jēra gaļa, otrais ēdiens, Vidusāzijas ēdieni

Previous post Next post
Up