Sastāvdaļas: Malta jēra-liellopa gaļa (vai tikai jēra) 500 grami Sīpoli 2 gab. Pētersīļi, sasmalcināti 8 ēd.karotes Pipari Sāls Bambusa kociņi 6-8 gabali
Gatavošana: Iemērc kociņus karstā ūdenī uz 30 minūtēm. Sasmalcina blenderī sīpolus un zaļumus, pievieno gaļai, pievieno sāli un piparus. Ļoti kārtīgi un cītīgi samīca gaļas masu, metoto pret galdu, apmēram 5-7min.
Veido garas desiņas no gaļas, liek uz iesmiņiem un liek saldētavā uz 30 minūtēm.
Uzkarsē cepeškārsni uz 200 grādiem. Liek uz restītēm cepties 40-50 minūtes. Jāseko līdzi, lai neizžūst, jo tad sausi sanāk. P.S. Lai tauki, kas tek no kebabiem cepot, nedegtu, apaksā liek pannu, kas izklāta ar cepampapīru.