Kā raksta receptes oriģināla autore, šīs tortes saknes nāk no Amerikas. Torte nav grūti gatavojama. Laiku prasa krēma sagatavošana kaut arī tas ir ļoti, ļoti viegli gatavojams. Un trekna tā ir neapšaubāmi, ar diētām galīgi nav savienojama lieta. :) Ļoti šokolādīga. Nu ko, šodien pieklājīga piektdiena, kas noslēdz darbīgās darbadienas, ir tieši īstais brīdis, lai palutinātos. :)
Gatavošana: Olas, cukuru un pienu sakuļ ar dakšiņu. Nolej 1 krūzi atsevišķi. Samaisīt sausās sastāvdaļas kopā. Tad liek tām klāt istabas temperatūras sviestu un sajauc līdz drumstalām. Pievieno atsevišķi nolieto krūzi ar šķidrumu un kārtīgi uzputo līdz veidojas gaisīga masa. Tad pievieno atlikušo šķidro daļu un puto ap 1 min. Cep ripas divos piegājienos - katru ripu atsevišķi. Cep 180 grādos apmēram 25 minūtes. Atdzesē.
Gatavošana: Uzvāra saldo krējumu, liek klāt vaniļu un gabalos salauztu šokolādi. Lēni karsējot, izkausē šokolādi, ņem nost no uguns, atdzesē un liek ledusskapī. Ik pa 15 min ņem ārā un apmaisa līdz krēms kļūst tik biezs, lai to varētu ērti smērēt uz tortes.
Smērē krēmu uz vienas ripas, liek otru pa virsu un nosmērē visu torti ar krēmu, dekorē ar riekstiem.