Подорож за півземлі. Частина друга: Альфаретта

Jun 21, 2011 00:11

Ранок почався рано... як вдома, десь 6:30... але дрихнув я до 8:00 :)





Сніданок в Хуяті нагадує більше сніданок у краківському хостелі.. але все дуже смачно, особливо мариновані грепфрути ;). А ще побачив таку практичну річ - кутик на маленьких маслах/медах/мармулядах зразу надломаний. Дуже зручно.Тут ніхто не ходить пішки. Всі їздять на авто. Авто в них дуже великі, мабуть компенсують цим якийсь інший маленький недолік ;).



А це було, як у GTA San Andreas:



а я хочу Мустанг. хочу і все... завжди хотів



Машин тут багато, але про них і про знаки, і про те, як тут класно їздити буде окремо.



Льошик вигуляв мене парком і казав, якщо я буду чемний, то покаже мені акваріум і скалу. я казав, що буду чемний...



Тут дуже гарно. Тепло і соснові парки всюди. Я люблю це місто.

В парку були великі світлячки, які літали і блимали. Було дуже гарно  і дивно, але ні сфотографувати, ні зняти їх так і не вдалося чомусь.. певно, бо руки кучеряві. А ще тут росте малина, але спробувати не ризикнув, іншим разом.



І ще гриби:



але гриби мають бути трохи пізніше... і в Голландії. Якщо гриби - значить Голландія:) Такі правила!

А в спортивному магазині дівчинку звали Zora. Це її мама так... слов’янським ім’ям обізвала, яке означає Сонечко :). Я їй пояснив, що її звати Зоряна, а це Зірка. Тішилася. А ще казала, що гривні дуже гарні, а я казав, що бакси гарніші, бо дорожчі. Сміялася...

А потім була мексиканська їжа.



І чай з льодом.. правда солодкий дуже, зате доливають постійно. І лід досипають. Дуже хороший сервіс. Пательню м’яса принесли за 10 хв. І люди милі і посміхаються всюди, навіть просто латиноамериканська сім’я, яка сиділа поруч... всі посміхалися, коли зустрічалися зі мною поглядом... я взагалі спочатку думав, що офіціантка заграє, але то в неї робота така - посміхатися.

А пиво тут гавно... «Бадлайт» називається. Можна подумати, що нормальне пиво би хтось так назвав. І зупа гавно, причому і на вигляд, і на смак. Але якщо поперчити...

А ще в нас є спортзал і басейн, в якому ніхто крім нас не купається %). І ще тепер я спортсмен, хоч і важу рівно 200 фунтів.

А потім пізно вже на ФБ нічого не було, тільки Положинський. І казав. мені, що Зашків був фейловий. Похвалився :)

Ну все спати, бо сьогодні був дуже напружений день просто переповнений враженнями та емоціями, але про нього завтра!

США, подорожі, фото, свято, житіє, добро

Previous post Next post
Up