Шкідливі методи лікування застуди

Jan 17, 2018 17:37

*
Багато людей неправильно лікують застуду в домашніх умовах. Як уникнути поширених помилок ?

Шкідливі методи лікування застуди :

1. Відмовтеся від прошків та шипучок

Реклама обіцяє: розчинні порошки і таблетки швидко позбавлять вас від симптомів застуди. Проблема в тому, що не на довгий час, а лише на кілька годин. Потім всі симптоми хвороби повернуться. Краще пийте більше рідини. Особливо корисно пити кислі напої: журавлинний морс, чайний гриб, капустяний розсіл.

2. Не використовуйте банки

Банки, створюючи вакуум, присмоктуються до шкіри. Раніше вважали, що завдяки цьому посилюється кровообіг в глибоко розташованих тканинах і органах, тому банки рекомендували при респіраторних захворюваннях, затяжних бронхітах, пневмонії. Сьогодні медичні банки заборонені в більшості країн. Як з'ясувалося, вони сприяють поширенню інфекції в організмі і викликають порушення кровообігу, тому категорично протипоказані при гострих інфекційних захворюваннях. При лікуванні пневмонії застосування банок може привести до розриву легеневої тканини.

3. Не розтирайтесь спиртом чи горілкою

Вкрай небезпечна процедура! При контакті тіла з холодом відбувається спазм судин, кровообіг сповільнюється, зменшуються утворення поту і віддача тепла. Температура шкіри знижується, а внутрішніх органів - збільшується. Це може привести до розвитку важких ускладнень.

Звідси :

https://olga-den-7.dreamwidth.org/199246.html

Для здоров'я

Previous post Next post
Up