(no subject)

May 20, 2010 13:23

Okay ik ben weer eens heel lang niet op lj geweest..

Wat is er allemaal gebeurd?

We hebben een caravan! een Otten uit 1965 (foto's volgen onder het verhaal) Dus daar gaan we lekker mee op vakantie over 2 maanden. Hij is klein en compact maar dat geeft niks want we gaan er toch alleen maar in slapen.

Ik ben nu echt bijna klaar met m'n studie,
want ja ik was dus geslaagd voor het theorie gedeelte! 26 juni moet ik praktijk doen. Nog maar een paar opdrachtjes insturen en dan ben ik er helemaal klaar voor.
Daarna ga ik vrolijk verder met leren want ik heb me ingeschreven op de B academy voor kapster. Twee keer in de week naar school dus ik kan er gewoon bij werken, wel zo handig aangezien het best een dure opleiding is!
Van de week heb ik een dagje meegelopen en ik mocht een beetje klooien op een oefenhoofd. (wederom foto onder het verhaal) Het wordt nog eens wat met me hahaha

Ohja! De Livera opdracht ging trouwens erg goed, de modellen waren allemaal tevreden met hun make-up. Plus ik heb er toch wat centen voor gekregen en ben weer een ervaring rijker. Kan niet beter toch?

Oltimerfestival met Pasen was ook weer erg gezellig en leuk om te doen! Ik moest ook nog een aantal keer poseren omdat ik volgens de mensen er helemaal op gekleed was, terwijl ik er eigenlijk altijd zo uitzie :P

Koninginnedag was ook weer leuk, ik zat in de verkoopkraam bij de suikerspin. Jammer van het weer in de ochtend, gelukkig trok het later weer bij en hadden we toch redelijk gedraaid.

Tja uh...verder werk ik nog steeds als vleeschick bij c1000 en krijg nu echt staalkabels als armen. Niet normaal meer haha maar wel handig als ik iemand neer wil hoeken :D
Ik heb ook weer eens mijn haar geverfd maar daar zijn nog geen foto's van..

op naar de foto's!

de caravan





mijn creatie op de meeloopdag B academy



poseren op het oldtimer festival in een citroën



deze moet ook even: vette originele Dodge op carmeeting in Waarland





grootste chinese kool ever



Previous post Next post
Up