Update!

Mar 23, 2010 21:52

Yes, I am still alive!


raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Mijn allerliefste vriend is vorige week een jaar ouder geworden en daarom hadden we lekker chocoladetaart :D
Helaas was het maar een kort weekendje samen, en de reden daarvoor is dat ik zondag naar de beurs ben geweest.
Heb nu een grotere koffer voor mijn make-up. Nouja...een trolley welteverstaan! Ik was al aardig opweg met het indelen.







Ik heb inmiddels ook al een theorie examen achter de rug (afgelopen donderdag) en ik heb er een redelijk goed gevoel over. Het examen bestond uit 40 vragen, en we kregen een uur de tijd. Omdat ik uiteraard goed geleerd had was ik in 9 minuten al klaar :| Na 21 minuten mocht ik al weer weg, want je moet zowieso één deel blijven wachten.

Nog meer leuk nieuws is dat ik aanstaand weekend mijn eerste echte betaalde visagie klus heb! In Zaandam is er een soort minifestival genaamd lentekriebels waar winkels hun collectie tonen op een catwalk. Ik mag samen met Lisette (de dame die mij hiervoor gevraagd heeft) de make-up doen van de modellen van Livera! Plus nog wat andere mensen, geloof een stuk of 30. Het wordt heel tof want er treed op zondag ook een big band op en er is een Paashazenloop orkest die dixieland spelen. Het duurt twee dagen maar ik kan alleen op zondag helpen want zaterdag heb ik examentraining op de beautyschool.

Oh last but not least Wes en ik hebben samenwoonplannen, dus wie weet ga ik binnenkort Uithoorn verlaten! Daarover meer als er zekerheid is over de woning die we op het oog hebben, want helaas is er meer interesse..
Previous post Next post
Up