nieuws

Jul 07, 2010 20:16

Wederom een tijdje geleden!
Maar dan heb ik wel wat te vertellen ☺

Ik ben geslaagd voor visagie! Dat betekent dat ik mij officie"el visagiste mag noemen.
Dus heeft er iemand een feest, dan kan ik langskomen met m'n koffer haha!

Ik ben geen vleesmeisje meer, maar broodmeisje. Erik had ontslag genomen en dus neem ik nu zijn taak over. Het bevalt me eigenlijk wel goed, aan het einde van de dag ruik ik niet meer naar worst en lever en ham etc.

Ik heb bijna vakantie :D Vrijdag en a.s. maandag nog werken en dan heeeeeerlijk genieten! Rockabilly roundup here we come!

Owja en ik moet nog even zeiken: het leven is veels te duur!!! Ik stond deze week voor het eerst in mijn leven rood. Dat ik onmiddelijk weer had aangevuld met m'n spaarcentjes want ik haat dat :( Had namelijk geregeld dat ik rood kon staan bij de bank anders red ik het soms niet met m'n centjes zoals nu. Twee keer studieschuld (140) en een nieuwe opleiding betalen (294) plus nieuwe accu voor mn auto (83) plus benzine omdat ik de auto van mn pa had geleend en ook die van mn ma (2x30) (omdat de accu dood was van mn volvo) plus telefoonrekening (30) plus een nieuwe kam voor mn viool (70) plus vioolles (4 x 7,50)
Nouja je snapt dat tikt aardig aan! Oh en ik ben vast nog wel wat vergeten erbij te zetten..
GODZIJDANK volgende week weer nieuwe verse centjes op mn rekening :) Eigenlijk wou ik nog naar de kapper maar dat zit er dus niet in. Gelukkig kan ik zelf heel goed mijn pony bijhouden, want daar mag geen enkele kapper meer aankomen.

korte update maar ja ik moet toch wat om het spannend te houden ...
Previous post Next post
Up