Слінги

Sep 23, 2013 11:02

І в догонку до попереднього посту напишу про наш слінг - де брали, скільки носили і т.п.

Спочатку де брала - є такий хороший сайт - http://slingopark.ua/. Там досить великий вибір слінгів (шарфи, з кільцями, май слінги, рюкзачки і т.п.) різних виробників та матеріалів і відповідно різної вартості. Дуже класно, що є багато відео-інструкцій, де детально пояснюється як користуватись відповідним видом, які намотки з якого віку можна робити, а також поради щодо вибору типу і матеріалу.

На відео дуже приємна Ніна Зайченко, мама вже двох малюків і сертифікована слінгоконсультантка все докладно пояснює і показує. Мені вистарчило саме тих інструкцій + один скайп дзвінок до Ніни, щоб відкоректувати намотку і все :)

Якщо комусь цікаво на сайті також представлена побутова хімія органічного походження і трохи дитячих лашок.

Тепер про слінгоношіння.
Мені дууже допоміг слінг на початку - коли Настусі було до 3-х місяців. Я могла робити практично все - прибрати, приготувати їсти, попрасувати навіть (хоча це складно трохи :)). Потім коли малюк стає більш рухливим - треба міняти спосіб намотування і тут вже так вже не поробиш, вага збільшується, ніжки все активніше махаються :). Але для прогулянок - в сам раз.

Я носила напевно до 8-ми, 9-ти місяців, наша малеча не любила сидіти у візку саме до 8 місяців, тому слінг виручав дуже.
Трохи сумно, що в нас народ не дуже прихильно до цього ставиться і наприклад на базарах чи в поліклініці на тебе дивляться як на "циганку" чи трохи дивну людину. Ну, але це окремий момент, я сказала собі, що мене не хвилює як і хто мене сприймає - головне, щоб було зручно мені і комфортно та безпечно моїй дитині.

Кенгурушку не купувала, якось обійшлась, весь час використовувала слінг-шарф, мотала люлькою, КНК, КПК, ребозо і все.
Зараз якось слінг вже не дуже потрібен, хоча час від часу беру його з собою.
Чи задоволена я? - Так. Чи купила б ще раз - так однозначно.

Отаке-то. Якщо будуть питання - пишіть.
Previous post Next post
Up