Де і що купую

Sep 18, 2013 11:42

Мене вже неодноразово питали і друзі, і знайомі мамуськи на дитячому майданчику - де і що я купую для своєї Настуньки, тому і вирішила написати такий допис. А ви коментуйе, мені наприклад цікаво де ви купуєте дітям, та й собі зрештою одяг, взуття, аксесуари та інші речі.

Розкажу спочатку про речі для малечі :)

Так вже повелось, що особливо задарювати нас не було кому - родини в нас з чоловіком невеличкі, друзі чи знайомі дарують переважно гроші, тому сказати як деякі мами, що при народженні маляти я нічо не купувала, мені все принесли/подарили/віддарили не можу.
Я сама купувала їй речі, трохи купував чоловік (з чіткою інструкцією де і що то має бути) і ще трохи - моя мама.

Як тільки Настунька народилась моя мама і чоловік побігли в Кінг Кросс у всім відомий Mothercare і накупили там трохи лашків. Це напевно великий епік фейл з їх боку, так як там не лише космічні ціни, а й якість не завжди айс (хай простять мені всі їх фани). Наприклад дитячі чоловічки "росли" з нами до 6 місяців (росли тобто розтягувались), бодіки мали дуже великі горловини, просто неспівмірні з розміром, приходилось їх зашивати. Деякі наприклад сукенки були непогані, але ціна на них була від 400 грн за штуку.
Тому ми заходимо туди тільки по великих сейлах і то не особливо щось купуємо.

З Антошкою те саме - ціни високі, хоча я іграшки там купувала кілька разів, одяг також - але укр виробників.
Ще є одна штука у Львові - ринок Південний - там тобі і Польща і Туреччина і навіть Італійські (читай підроблені) стразики (нащо дитині ті стрази і блискітки - хз, ще наковтається) за скажені гроші. Один плюс - вибір великий, там просто якийсь парк дитячих магазинів, але всеодно накрутки неоправдані.

Так от чим же користуюсь я - переважно це інтернет сайти на яких замовляю, або українські виробники (напр. Сміл), хороші прості лашки за нормальну ціну. Купую їх в магазинчику в свому районі і дуже ним задоволена. Також мама моя ходить на всякі виставки в Спартак і приносить теж українського виробництва одяг - Сміл, Міні і Червоноград.

Про інтернет, звідки в нас основна частина гардеробу:

- http://www.nextdirect.com/ua/uk/home - в основному замовляю тут, ціни не захмарні доставка безкоштовна, 5 днів і кур'єр компанії dhl робить вас щасливими :), тут покищо не розчаровувалась. Минулого тижня прийшли малої чоботи на зиму (перші чоботи!)
Розмір вгадала, колір як на картинці, ціна, все кул. Взагалі в них зручна таблиця розмірів, хоча для себе не пробувала одяг купувати, якраз намірилась, але ще не брала.

- http://www.gymboree.com/ - то просто рай для мамочок :), але тре посередника, маю свого перевіреного, контакти розголошувати не буду. Джимборі трохи дорожче ніж попередній, але теж ок, часто сейли, акції і т.п.

- Ще є carters, але я якось не замовляла там, хоча бачила їх речі вживу, якщо мати хорошого посередника думаю теж будете задоволені

- ну і наостанок - такі собі парадові штучки :) - http://uk.monsoon.co.uk/uk/children - так там дорожче, але погодьтеся - хочеться сукенку як у принцеси :).
Доречі вибір парадних плать там хороший, якщо є можливість звичайно.
Сайт орієнтований на дорослих, дитячого менше, але воно непогане (маєм пальто дуже гарнезне - на весну вже)
Ну і мама купила собі черевички - от чекаю мають приїхати, якщо когось зацікавить напишу чи сподобались і фото вживу. Доставка в них доречі 5 фунтів якщо не помиляюсь.

Фуф, настрочила цілу купу, надіюсь буду корисна. Всі питання - пишіть в коменти, відповім.

Наступний пост - дівочковий :) - про те що купую в інтернетах для себе ;)
Previous post Next post
Up