Перший рік життя :)

Oct 29, 2013 11:21





Ось нашій маленькій русявці виповнився перший рочок :)

Я досить довго відкладала цей допис, адже з самого дня народження пройшло вже більше трьох тижнів. Все думала як краще описати і передати те, що відчуваю, емоції, переживання і втіху водночас, а зараз напевно писатиму банальні, але такі чуттєві і важливі для себе слова.

Моя квіточка, моя птася, моє маленьке дівчатко, скільки років тобі б не було, для мене ти завше будеш маленькою дівчинкою :).
Пройшов перший рік твого життя, я страшенно вдячна небу за те, що ти вибрала саме нас, ти неймовірне щастя для нас з татком і для всіх близьких.

За цей рік ми разом пройшли просто фантастичний шлях, від отакого малесенького пакуночка, до повноцінної маленької людини, яка вже ходить, їсть дорослу їжу, виражає свої емоції, бавиться, повторює за дорослими все на світі, вчиться говорити і непогано досить :). Це був і довгий і короткий відрізок часу - я завжди поражалася яке це насправді диво - за один рік так швидко все змінюється.
Стільки всього трапилося за цей час, і переживань і тривог і разом з тим всього тільки приємного і радісного щодня. Часом просто дивувалася - де береться стільки сил і енергії бавитися і безкінечно гойдати на руцях, після невиспаних ночей, пропущених обідів, вечерь і т.п. Так то правда, як каже моя бабця - дає Бог дитину - дає сил і наснаги її виховати.

Не буду лукавити - я трохи сумую за тим сопучим пакуночком :), тими мікроскопічними нігтиками і солодкими снами по півдня :), але то суто мамські емоції, треба дивитись вперед і тішитись кожним днем, який є зараз. Тим більше, що ті переживання можна відчути як мінімум ще раз :)

Про досягнення писати не буду, ходить сама вже, але і далі любить поганяти рачки, вчиться говорити, доречі МАМА сказала найпізніше, але говорить найкраще, не коротко як "баба" чи "тята", а так ніжно і протяжно - "мааа-мма", тішуся страшенно :) (чого тільки варте оте "мааамма" біля циці і солодка-солодка посмішка на всі 8 зубцяток :))

Я щаслива! Щаслива, рада, вдячна Богу, який подарував мені таку радість - бути мамою!
Previous post Next post
Up