варенье

Jun 12, 2024 08:17


Ягоди за вашим смаком - 1 кг.;

Цукор пісок - 1 кг.;

Сік лимона - 4 столові ложки.

Ягоди промийте та приберіть кісточки, якщо вони присутні.

Покладіть їх в каструлю та засипте цукром. Поставте в холодильну камеру на 12 годин, щоб ягоди пустили сік.

Після поставте каструлю на плиту та закип’ятіть. Не забувайте перемішувати. Як тільки варення закипить - додайте сік лимону. Потім проваріть рівно 5 хвилин.

Перелийте варення у стерилізовані банки та закатайте кришками. Переверніть банки та залишіть охолоджуватися, укутавши його ковдрою.

Вихід з кг малини, смородини, полуниці - 1 л варення. А з кг вишні - 1600 мл варення. Спробуйте приготувати та ви залишитесь у захваті.

варенье, ягоды

Previous post Next post
Up