Хлібець

Dec 11, 2020 05:53

Дуже смачний м"ясний хлібець. Така собі лінива домашня ковбаса. Рецепт знайшла на кукінгу (автор ElenaPrekrasnaja). Смачно гарячим і холодним (холодним навіть більше сподобалось).




М"ясний хлібець а-ля ковбаса

Використовувала три види м"яса:
- куряче філе 0,35 кг
- свинина не жирна 0,35 кг
- підчеревина (свинна грудинка сира) 0,35 кг
Все порізати кубиком: самим мілким підчеревину, трохи більшим - свинину, найбільшим - куряче філе. Посолити (15 г солі), чорний перець мелений, коріандр мелений, давлений часник (5 зубців), 3 яйця (сирі), крохмаль кукурудзяний (3 ст. ложки). Добре вимішати.
Запікати можна двома шляхами: помістити на 2 шари фольги, завернути (як велику цукерку) і запікати при 200 град. 1 годину. Можна запікати в формі (що я і зробила), але обов"язково теж накрити зверху. Через годину розкрити верх і дати зарум"янитися, хвилин 15. Я після розгортання змастила сумішшю меду і домашнього томатного соуса.
Дописую певні ньюанси: хлібець може трохи прилипати і до фольги, і до пергаменту. Я пекла в 2 маленьких кексових формах (дану порцію розділила на 2 частини), для того, що б хлібець не був дуже високим. В рецепті багато солі - нам саме так дуже добре, смак насичений, але, хто споживає мало солі - візміть до уваги. М"ясо тільки різати - з перемеленим буде просто банальний хлібець.

Мясные закуски

Previous post Next post
Up