Сочники

Sep 04, 2019 06:27




Сочники

Тісто
Збити вершкове масло (160 г) з пудрою (160 г), поступово ввести яйця (1.5 штуки), збивати до утворення пухкої маси. Додати борошно (370 г) з порошком для печива (6 г). Швидко замісити тісто.

Начинка
сир 350 г
цукор 70 г
крохмаль кукур. 1 ст. ложка (без верха)
борошно 1 ст.ложка(без верха)
сметана (50 г, в мене була домашня)
жовток 1 шт.
Сир перемолоти, додати решта складових, перемішати.

Формування
Тісто розтачати товщиною 0.7 см (підсипати додатково борошном при формуванні). Вирізати кружки (вирізала горнятком, діаметр 8.5 см). Сирну масу помістити в кондитерський мішок з насадкою зірка. Витиснути на половині круглої заготовки, не доходячи до країв. Загнути верхньою частиною. Не защіпати!!! Нічого не витече.
Скласти на лист для випікання (не змащувати, не простеляти папером). Верх змастити яйцем, просто жовтком, можна білком +цукор . Випікати при 180 град.

Важливо! Тісто чуттєве до борошна. Якщо дати трохи більше - будуть "тугі" сочники, менше - попливе в печі. Я дала свої показники. Найсмачніші - на другий день, коли тісто від сирної начинки стане ніжне й м"ягке. В начинку можна дати ваніль.

Творог, Пирожные

Previous post Next post
Up