Солені палочки

Aug 17, 2018 06:20

Ці палочки - щось середнє між печивом і хлібними палочками.




Солені палички
Помістити в чашу 400 г борошна, 10 г солі та 150 г масла, перетерти до крихти. Окремо змішати: 110 г теплого молока, 25 г дріжджів, 5 г цукру, 1.5 шт. яйця (0,5 штуки яйця залишила на змащення паличок). До крихти додати рідкі складники, замісити тісто. Накрити та залишити для підходу (в мене підходило 40 хвилин). Припилити дошку борошном розкатати тісто в прямокутник товщиною 0,7-0,8 см). Змастити яйцем, присипати сухим часником, чорним перцем, сіллю та сезамом. Порізати тонкими паличками. Пекти при 180 (я пекла одночасно на 3 рівнях з конвекцією).

Хлеб

Previous post Next post
Up