Сирнички під апельсиновим соусом.

Feb 13, 2008 17:36




Для сирників:
400 гр сиру( перетертого через сито або ч/з м’ясорубку)
1 яйце
3ст.л муки
3ст.л цукру
1 пакетик ванільного цукру
Цедра з одного апельсину( апельсин ошпарити кип’ятком і стерти цедру на терці )
Всі інгредієнти змішати і поставити в холодильник мінімум на 30хв, виробляти сирнички і зразу жарити на олії. Викладати на паперовий рушник щоб впитався лишній жир.
Апельсиновий соус:
2 великих апельсина
3-4 ст.л цукру
2 ст.л масла
30гр рому або коньяку
На сковороді розтопити масло, всипати цукор і дати цукру розтопитися. З апельсину зняти цедру довгими полосочками, з апельсину вирізати дольки-філе без шкірки і плівок, з другого апельсину витиснути сік. Добавити сік і цедру до сковороди з цукром (обережно!!) дати прокипіти на невеликому вогні хвилин 5-6, добавити філе апельсини і коньяк прокип’ятити ще 2-3 хв.<

Десерти, Сир

Previous post Next post
Up