хай живе деструкція

May 04, 2009 23:27

шизофренія до всіх підкрадається по-своєму. наприклад я від сьогодні колекціоную цигарковий попіл.
а ще захотілося сьогодні закритись в кімнаті і почитати книжечку. ну я ж нє хухри мухри. двері ж слабо отак от просто прикрити - треба ж на ключик...
ну а замочку ж років так десь 40. ну я той ключик праворуч бздик, ліворуч бздик, х...як-х...як і вже ніяк.
нормальна людина забила б на те діло і передала його в руки мастєру, але нє, у мене ж дідусь працю викладав в школі - ну там лобзік, киянка, викрутка... ну я ж хапаюсь за останнє - і починаю розкручувати замок.
х...як-х...як і знов ніяк. той же замочок скручувався десь в ті часи, коли моя бабця народжувала мою матусю.
шо робить в такому випадку нєадекват - кличе іншого нєадеквата. той інший приходить вже з молотком і ножем. коли випробував викрутку і ніж - взявся за молоток.
шоб ви знали із якими страшними звуками розїбошується серцевина замка.... а мені ж блін стрьомно - біля мене тут неадекват стоїть з тупим ножем в зубах і з усієї дурі їбошить молотком по замку... замок піддається і розлітається на дві частини, які вже ні супер-клеєм, ні ПВА ні соплями не склеїш.
приходить третій неадекват і говорить, що схожий замок є на кухні. ну ми ж спільними зусиллями розїбошуємо і той замок. в очах жевріє надія - зараз ми з двох замочків змутимо один. НІФІГА! в результаті у нас виходить два роз"збошених замочки і двоє дверей з наскрізними дірками.
лунає пророча фраза "нас завтра виїбуть"
заходжу в кімнату. на дверях надпис "...у нас своя методика і свої технології..."
"нам всім пиздець" лунає з коридору
ЗАВІСА...


Previous post Next post
Up