Багато господинь готують цю страву та в кожної є свій секрет приготування.Ось так готую я.
2 рибки хека
2 середні морквини
2 невеликі цибулини
1 ложка томатної пасти
сіль,перець духмяний,перець мелений,лавровий лист.
кілька зубців часнику за бажанням.
Рибу почистити і порізати кусочками, трохи присипати сіллю, обкатати в муці і піджарити на олії з двох сторін зовсім трохи по 2 хв.з кожної сторони. Перекласти в казан.
Окремо покласти жарити цибулю порізану півкольцами,додати до неї моркву потерту на крупній терці і жарити під кришкою, потім додати томатну пасту,трохи кипяченої води,сіль,перець духмяний,мелений перець, лавровий лист і так тушити до готовності моркви. Потім цю підливу вилити в казан до риби, легенько перемішати, щоб не пошкодити кусочки риби і тушити все разом 15 хвилин. При подачі прикрасити зеленню.